Uiterst compleet assortiment

Elk boek dat een whisky liefhebber kan wensen is te koop bij whiskyboeken

Zeer Goed !!

Snel en goed verpakt. Mijn eerste bestelling bij Whiskyboeken was prima in orde.

Snelle en goede levering

Supersnelle levering, en mooi aanbod

Snelle en nette levering

Snelle levering en top verpakt. Met een extraatje in de envelop. Top

Grote sortering - snelle service

Goede sortering - snelle service

Suprised

I was suprised that I did not become The book but a letter that The book arrives later. So a litle disapointed .

• Would you recommend us? No

Eigenlijk gewoon zoals het hoort, maar toch heb je dat niet meer altijd, dus prima, nog dank

Veel keus en snelle levering

Enorm veel keuze in boeken op het gebied van whisky. Makkelijk wijze van bestellen en betalen. Snelle levering en goed verpakt.

Als klant heb ik de ervaring dat alles naar wens verloopt. Ik zou zeggen; ga zo door!

Altijd even betrouwbaar

Whiskyboeken communiceert helder en doet wat het beloofd al jaren een betrouwbare partner

Hervorragend!

Rasend schneller Versand und eine tolle Kommunikation. Wollte nach Abschluß der Bestellung noch ein Buch hinzufügen und das hat schnell und unkompliziert geklappt. Bin sehr zufrieden, vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goed

Bestelproces is simpel, de levering is snel (als PostNL ook meewerkt).

Snelle verzending

Het boek werd snel en goed verpakt verzonden. Tevens zat er nog een leuke attentie bij!

Ik had het whiskyboek De chemie van Schotse maatwhisky gekocht en deze was redelijk snel bezorgt. Leuke verrassing was de extra toegezonden magazine Whisky passion. Alles geeft veel leesplezier.

Snelle levering en goed verpakt

Fijn dat er een winkel is waar je terecht kunt voor deze speciale boeken en tegen redelijke prijzen

Snelle levering, duurzame verpakking zonder plastic

Goed op de hoogte gehouden van verschijning boek

Perfect. - thanks

Great books from a great society.

Does what it claims on the tin!

You get what you order right on time, that is when post.nl doesn't screw up and that is beyond the control of whiskyboeken.nl

Duidelijke website en coo

Alles perfect geregeld

Jim Murray’s Whisky bible bij voorinschrijving aangegeven dat ik interesse had. Zodra het boekje geleverd kon worden een email ontvangen dat er besteld kon worden inclusief een snelkoppeling. Boekje werd bezorgd in een stevige envelop waardoor er ondanks het weer geen beschadigingen waren. Alles top dus 5 sterren waard.

Zelfs bij gereserveerde boeken (dit boek was nog niet leverbaar) ontvang je een email zodat je het boek kunt bestellen. Bedankt, Top

Goede communicatie en snelle en correcte verzending.

Mijn ervaring is dat je bij vragen vrijwel direct antwoord ontvangt. Ook de gedane toezeggingen worden consequent nageleefd. Chapeau.

Uitstekend !

Verzorgde levering, vlotjes en netjes ondanks de regen en sneeuw, bedankt voor de goede zorgen !

Uitstekend!

Prettig contact en uitstekende service.

Nette levering

Goed verpakt en snelle service

Palissade 1

3831SH Leusden