Goede en snelle levering! Zelfs nog een extraatje erbij gekregen

Besteld. Betaald. Bezorgd. Beschonken.

En dat binnen twee dagen.

Heb een boek besteld. Kreeg nog hulp met de eventuele aankoop van een ander boek. En kreeg nog een leuk extraatje. Grote klasse

De plek om je boeken te kopen!

Ben je op zoek naar boeken over whisky dan ben je bij Whiskyboeken op je plek. De uiterst servicegerichtheid de kunde gecombineerd met de nodige humor zorgen ervoor dat je met regelmaat terug blijft komen.

Prijskwaliteit

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Een prachtig tijdschrift die blijft vragen om gelezen te worden.

Mijn ervaring is relatief kort. Nog maar net twee jaar. Het blad vind ik zo leuk dat ik alle jaargangen besteld heb en nu op de plak heb staan. Jammer dat het geleverde inbindsysteem niet past bij de verlijmde edities van de Whisky Passion. Het inbindsysteem is wel geschikt voor de edities die geniet zijn (dat is tot en met 2009. Vanaf 1-2010 zijn de tijdschriften verlijmd en kan deze niet inbinden met datzelfde systeem.

Goede.service

Mijn bestelling werd in goede staat binnen de 24uur geleverd tot in België

Zeer klantgericht en persoonlijk. Levering prima in orde.

Persoonlijke benadering en aandacht om bestelling zo correct mogelijk af te handelen.

Prima service en snelle levering. Site is duidelijk

Ik hoopte dat er bij de bestelling nog wat mondkapjes zaten met whisky logo, maar ze waren waarschijnlijk op, jammer!

Snelle en prima levering...

Het boek was uitstekend verpakt en is snel geleverd op de aangegeven datum. In het pakketje waren toch mijn verrassing nog een paar mooie goodies meegestuurd... Prima zo!

Snel geleverd en goed verpakt. Er zat zelfs een klein extraatje bij.

Snel en correct geleverd.

Het bestelde boek werd snel en goed verpakt geleverd. Tevens nog een extra tijdschrift er bij. Was leuk om uit te pakken en uitnodigend om gelijk te gaan lezen.

Prima. Snel opgestuurd

Perfecte aflevering binnen de 24u.dank U wel.

Zeer snelle levering

Vlak voor kerst boek besteld, maar mooi.op tijd binnen. Ook nog even een persoonlijk bericht ontvangen nadat het boek binnen was. Mijn man is erg blij met het cadeau

Geweldig aanbod aan boeken en geweldige service! Zeer tevreden!

Hele ervaring is top notch! Ook snel bezorgd en leuk extraatje erbij als verrassing, erg leuk! De Whisky Bible bleek ook nog gesigneerd, superleuk!

Supergoede ervaring

Snelle service. Vrijdags besteld, zaterdag een reactie gekregen over de betaalwijze die ikzelf foutief had gekozen. Ik diezelfde dag gereageerd en aangegeven dat ik betaald had en op maandag was het boek binnen.Ondanks de drukke kerstperiode. Het is een supermooi boek

Helemaal top!

Snel geleverd en boeken voldeden echt aan de verwachting of zelfs nog beter dan ik dacht. Zal zeker meer gaan bestellen.

Alles perfect

Weer een prima afhandeling van mijn bestelling..

prima service, snelle en correcte levering. Top

Super snel geleverd.

Precies wat ik verwachtte…

Ik bestelde het boek en het werd gewoon bezorgd….

Snelle en goede levering met een leuk extraatje

Vanaf het eerste jaar koop ik het Malt Whisky yearbook. Dat er nu via Whiskyboeken een grappig mondkapje wordt meegezonden waardeer ik. De Whiskypassion kan ik doorgeven aan iemand anders want ik ben abonnee van het allereerste uur.

Prima verzorgd

Goed verpakt en op tijd geleverd

Palissade 1

3831SH Leusden