helemaal goed!!

Mijn ervaring is prima. meteen de dag er na alles al binnen en keurig verpakt.

Uitstekende en vooral snelle services!

Een dag eerder dan PostNL beloofde!

Mooi assortiment en prima levering

Webshop is overzichtelijk. Betaling gaat soepel. Levering via brievenbus pakket ging snel. Het boek met zachte kaft had een kleine beschadiging dat duidelijk tijdens het verzenden is ontstaan. Prettige verrast dat er iets extra mee verzonden was.

Snelle en vriendelijke toezending en service!

Snelle en vriendelijke toezending en service!

Mooi aanbod aan whiskyboeken

Ik heb een aantal keer boeken besteld bij Whiskyboeken, en dat beviel prima. De site heeft een groot en gespecialiseerd aanbod aan boeken, waarvan een deel niet of moeilijk bij andere webshops te krijgen is. Wanneer mogelijk wordt de vezending verzonden als brievenbuspakket, zodat je er niet voor hoeft thuis te blijven, dat is iets waar grotere webshops nog wat van kunnen leren.

het is een kado

het wordt een sinterklaaskado. Ik weet niet of de ontvanger dit magazine al kent. Dus kan ik nog niets zeggen.

Top Shop für Fachliteratur

rasche Beareitung, sehr gute Komunikation, empfehlenswerter Händler,

Great website

Nice book!

Zeer snelle verzending, alles top, geen problemen.

Alles ging naar de beste tevredenheid.

gewoon goed.

Snelle respons op de online bestelling, boek was ook zeer snel geleverd.

zeer vlotte levering!

Zeer vlotte levering!

Keurig snel per post geleverd

Mijn eerste kennismaking , maar zeker niet de laatste

Snel en betrouwbaar

Zeer snelle service en betrouwbaar

Top webshop voor whisky gerelateerde lectuur en diverse andere zaken

Bestelde wel vaker artikelen en altijd de meest recente literatuur verkrijgbaar zoals bv Ingvar Ronde's Malt Whisky Yearbook. Je kunt whiskyboeken.nl ook vinden op Whisky festivals om de look en feel te ervaren van de diverse boeken.

Van begin tot eind een foutloze aflevering.

Ik ben een tevreden klant.

zeer snelle levering

de levering was zeer snel alleen had PostNL niet in de gaten dat het pakket al geleverd was. men probeerde 4 dagen lang het pakket af te leveren

Mooie boeken, perfecte verzending!

Volgend jaar weer

Twee dagen geleden bestelde ik het nieuwe Malt Whisky Yearbook 2022. Duidelijk informatie over de levering. Vandaag in de bus met als bonus nog een exemplaar van Whisky Passion. Dus volgend jaar weer hier bestellen. Super!

Snelle en goede levering!

Ik kon de boeken makkelijk bestellen via de site, waarna ze snel werden uitgeleverd. Tussentijds wordt je goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Top service!

Excellent service. Excellent choice of books.

Whiskyboeken provided an excellent, swift and reliable service. They offer an excellent choice of books on single malts. Highly recommended.

Prima communicatie en service. Cq verpakking uitstekend geregeld..

Prima communicatie en service. Cq verpakking uitstekend geregeld…

Snel en accuraat

Snel en accuraat geleverd

everything perfect - fast and protected delivery

everything perfect - fast and protected delivery. I recommend

Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt en ook nog een leuk tijdschrift extra!!!

Palissade 1

3831SH Leusden