Snel & betrouwbaar!

Zeer snelle levering! Nette prijzen en groot assortiment!

Altijd tevreden.

Al diverse boeken besteld. Prima verzending. Goede afhandeling bij vragen.

Prompt processing. Shipment tracking could have been less cumbersome

Prompt processing. Shipment tracking could have been less cumbersome

Snelle levering met zelfs een cadeautje

Bestelling was de volgende dag geleverd en er zat zelfs nog een klein cadeautje bij.

perfectie in boeken

de juiste boeken snel en goed verzonden.

Een snelle levering, maar vind het jammer dat er in de coronabeperkingen zoveel porto gerekend wordt over de geleverde produkten.

Vlot bezorgd.

Interessant boek, scherpe prijs. En gratis magazine en mondmasker waren leuke attenties

Snelle levering, mooi product

makkelijk te navigeren op de website, mooi product. snel en volledig intact geleverd. met een leuke bonus in de vorm van een Bunnahabhain mondkapje :-)!

Snelle degelijke levering

Blij verrast met extra nummer van Whisky Passion.

Gewoon top!

Uitstekende service en snelle levering en reactie op mijn vraag.

Very good service!

The delivery was fast and the book was in good shape, plus there was even a nice surprise with it! Highly recommended.

Snel en prima verpakt, aardigheidjes erbij, netjes!

Zeer snelle service, zeer klantvriendelijk

Ik kreeg mijn bestelling aan de dag nadat ik besteld had. Bleek een item te ontbreken. 1 telefoontje en alles was in orde. Het ontbrekende item werd de dag erna al bezorgd. Top service!

Snel en met extra attenties!

Bij het jaarboek van Ingvar Ronde ontving ik een leuk whisky magazine en een mondkapje cadeau. Superleuk!

Snelle levering & whisky tijdschrift erbij.

Gewoon goed

Perfect snel geleverd en zelfs een extra magazine gratis gekregen plus een mondkapje perfect

Mijn bestelling is goed en snel geleverd.

Uitstekende ervaring

Overzichtelijke site, veel aanbod en snelle levering!

Super service

Hele goede service!

Alleen maar top

Snel en geweldig

Eerste keer besteld maar top service,en er zat een leuke verrassing in mijn pakket.mij zien jullie terug

excellent service

perfect delivery

betrouwbaar

Vlot in levering product precies zoals omschreven goed verpakt, geseald

Besteld en geleverd binnen afgesproken termijn

Prettig om direct geleverd te krijgen. De factuur was er zelfs eerder dan het boek ;-)

Palissade 1

3831SH Leusden