Mooie afhandeling en vlotte bestelling

Makkelijk te bestellen...korte levertermijn

Correcte, zeer goede en snelle service. Bedankt

Na een foute levering met 1 mailtje opgelost.

Fast delivery and well packaged book!

Very efficient and well packaged book! 5/5

Very good very fast very professional

Very good

Top !!

Gewoon snel en adequaat !! En het boek keurig en zorgvuldig verpakt.

Snelle en correcte levering

Online bestelling op een goede en overzichtelijke website, en snelle en correcte levering, mèt een verrassing in het pakket. Heel aangenaam!

Geweldige service

Ik had een proefnummer besteld van whisky passion maar niet aangegeven welk nummer ik wilde ontvangen. Een dag later werd ik gebeld door een medewerker om te vragen welk nummer ik wilde. Vervolgens kreeg ik niet 1 maar 2 nummers van whisky passion en ook nog een mondkapje. Top!!

Snel verstuurd, goed op de hoogte gehouden, zelfs een blad en een mondkapje van een distilleerderij ter compensatie voor de verzendkosten. Prijzen zijn ook goed

Zeer goede kommunikatie, boeken TOP kwaliteit,

Snelle en goede levering

Zie boven

Een boek en iets meer

Het bestelde boek werd snel geleverd en had daarnaast leuke (gratis) extra's: Een Whisky Magazine en een Whisky Mondkapje.

Zeer goed.

Genoeg aanbod van goede, leuke en leerzamen boeken.

top

Top, en snel geleverd!

Snelle levering met extraatje

Binnen één dag geleverd inclusief mooi whiskey tijdschrift.

Helemaal TOP!

De boeken waren de volgende dag al geleverd. met het blad Whisky Passion gratis erbij. En de boeken waren nog goedkoper als bij BOL. Helemaal Top no nonsens service. Daar hou ik van.

prima snelle service

Ruim keuze, prima communicatie, snelle levering, gewaardeerd extraatje. Wat wil je nog meer!

Simpelweg goed.

Vlotte levering en correct. Gewoon goed.

Snelle en complete bezorging met extraatje

Samengesteld pakket van verschillende tijdschriften, compleet en prima bezorgd. Kreeg er als extra een mondkapje bij, wat een service! Alles was goed en stevig verpakt!

Vriendelijk, snel en boven verwachting

Zeer vriendelijke en snelle service, waarbij mijn verwachting werd overtroffen (gratis extra magazine en mondkapje). Al eerder contact gehad met hen, toen ook zeer vriendelijk en meedenkend.

Wonderful

Over the top communication and a fast shipping across Europe in this hard times

Zoals altijd, top!

Ruime keus, snelle levering, kwaliteit, gratis magazine en mondkapje. Super!

Best book of the year

I found the book I am searching for such a long time in your shop. It is so great. Thank you

Snel en een nog iets cadeau

Goed *****

Had 2 boeken besteld waarvan 1 nog uit Engeland moest komen . Dit is snel gecommuniceerd en afgehandeld. Vond het ook leuk dat er een extra whisky passion magazine bij zat “met mondkapje” :) . Ik kan iig weer even vooruit .

Palissade 1

3831SH Leusden