Alles super geregeld

Goed verpakt, zag er allemaal uitstekend uit. En een extra bedankt cadeau er bij.

geweldig

betaalbaar / snel / net verpakt / en dan ook nog 2 extras in de zin van een mondkapje met distilleerderijopdruk en een tijdschrift kado. In 1 woord ( sorry twee ) : Dikke Duim.

snelle TOP service!

Prachtig aanbod en een snelle TOP service!

Snelle levering. Prima service. Duidelijke site. Goede aanbiedingen

Gemakkelijk besteld en een leuk extratje

Erg leuk assortiment aan whiskyboeken, gemakkelijk en snel geleverd met een leuk extraatje erbij. Wordt gewaardeerd!

Geweldig!

Een bestelling van jullie ontvangen is echt een cadeautje!

Mooie selectie boeken. De boeken die ik wilde hebben waren er. Snel geleverd en echt prima verpakt. Dat maak ik helaas nog wel eens anders mee bij andere grote online beokenleveranciers! Complimenten

super service

mijn bestelling werd snel bezorgd ondanks de ''kerst-drukte'' , daarnaast had ik wat mondkapjes besteld met bedrukkingen van distilleries op, bij elke bestelling krijg je er 1 gratis en het gratis mondkapje was juist die ik nog niet besteld had, dus nu heb ik ze wel alle 3, helemaal geweldig

Goed. Snel bezorgd goede info op site

Fijn om rechstreeks met elkaar te emailen en goede antwoorden te krijgen op vragen. Die vragen betroffen overigens de transporteur (die niet kon leveren wat was afgesproken). Uiteindelijk bleek er in het pakketje meer tr zitten: maw kreeg ik meer dan ik had besteld. Dat was een erg leuke verrassing!

Mooi assortiment boeken van waaruit snel en goed verpakt wordt geleverd.

Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site waarin de boeken gepresenteerd worden en van waaruit de bestelling geplaatst kan worden. Goede en snelle levering, waarbij de boeken goed verpakt zijn. Ik zal zeker in de toekomst hier mijn whiskyboeken bestellen...

Correcte afhandeling en snelle verzending!

Nog nooit problemen gehad met bestellingen en leveringen via whiskyboeken.nl. Prima assortiment en goede service.

Prima winkel!

Leuke boeken, goede prijs en snelle levering. Er zaten zelfs nog wat leuke extra's bij.

Mooi aanbod en ervaren personeel.

Kwam bij whiskyboeken terecht dmv simpel zoeken en me verrijken in kennis. Hoefde niet eens whisky gerelateerd te zijn. Heb ik vaker. Zodoende kwam ik uiteindelijk hier uit. Aanbod bekeke en meteen een Ardboek besteld. Ook snel binnen. Indien nodig was er de mogelijkheid om elders af te leveren. Site erg overzichtelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Mooi aanbod. Bestel minimaal zeker 1 x per jaar de whiskybijbel en bekijk de site regelmatig. Erg fijne site. Contact ook erg top. Blijft t volgen. Toppers daar

zeer rappe levering

een zeer vlotte levering net zoals de vorige keer

Whisky Boek besteld

Op advies tijdens een Whisky Proeverij van whisky4all.nl een boek besteld bij whiskyboeken.nl Bestelling en betaling soepel verlopen. Helaas liet de bezorg dienst het even afweten. Maa uiteindelijk prima verpakt op de mat gevallen.

Snel en correct

Goed verpakt, snelle verzending

Goede boeken en snelle levering

Leuke verrassing extra: whisky passion en een mondkapje

Super website.

Op verschillende manieren eenvoudig te vinden wat je zoekt en vervolgens te bestellen middels een duidelijk proces.

dit ging heel vlot.

Het gehele proces om dit boek te bestellen en te betalen verliep heel vlot. Ook een uitgebreide keuze aan interessante boeken.

Snel en adequaat.

Zeer snel reageren opsturen rap

Snel en correcte afhandeling van het gevraagde product (boek).

Zeer snelle levering van het juiste pakje. Met attentie erbij. Straf.

Levering in België dag na bestelling, juiste pakje geleverd met kleine attentie erbij. Prima service.

Palissade 1

3831SH Leusden