Veel keus, goed en snel, klantvriendelijk en altijd iets extra's Mijn adres om boeken te kopen

Great selection, great prices!

The best whisky books.

Perfecte en snelle levering en groot aanbod

Zeer tevreden - makkelijk te bestellen, goed ingepakt, snel verzonden.

Een ware schatkamer van boeken over whisky, onder meer moeilijk te vinden boeken (tenminste in Canada).

Snelle levering, goed ingepakt Leuke attentie

Top Service

Fair price, top book, fast delivery to Germany Thank you

Excellent customer service

Questions answered fast, nice attention to details and very good selection of books in the first place

Zeer tevreden.

Nette berichtgeving en op tijd verzonden.

Genieten

Na de vakantie van Whisky boeken (was keurig aangegeven) was mijn boek ook zo in huis.... Fijn, zo kan ik er ook van genieten tijdens mijn vakantie

Mooie keuze

Mooie keuze en Snelle levering

Makkelijk te bestellen, veel keuze, Snel geleverd, netjes ingepakt. Top

Es lohnt sich! Jederzeit wieder!

Spezielle Bücher, die ansonsten kaum oder nur sehr teuer (Portokosten!) zu bekommen sind - ruckzuck vor Ort!

Topservice, ook als het tegenzit!

Mijn boek was vrijwel onmiddellijk na bestellen verstuurd, maar zoekgeraakt bij de bezorging (het pakketje is wel bezorgd, maar het boek leek er onderweg te zijn uitgehaald). Whiskyboeken.nl heeft mij na melding hiervan direct, zonder morren, een nieuw boek toegestuurd, inclusief een aardigheidje. Topklasse!

voldoet aan alles wat een site moet voldoen top

goede ervaring want de site voldoet waaraan mijn inziens een site MOET voldoen, daar kunnen nog vele sites van leren.

Good service, quick response

Good service and quick response on questions

Betrouwbare website, mooie producten en goed beschermde verzending

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Whiskyboeken. Kan deze website iedereen aanraden.

Zoals altijd weer uitstekend

Bestellen was weer hartstikke makkelijk. Bij de aflevering van de bestelling zat ook nog de laatste editie van het blad Whisky Passion cadeau. Ik ben al abonnee hiervan maar kan er zeker iemand blij mee maken. Bestelling werd geleverd binnen een dag.

Goed verzorgde en snelle levering van NL naar ES.

Top !

Goede vriendelijke en vlugge service!

Mooie lectuur voor al uw spirit interesses! Niet enkel whisky! Veel keuze en vlotte goede service. Bedankt voor de mooie levering!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd en goed verpakt

Helemaal prima

Netjes verpakt inclusief een bonusmagazine, snel verzonden en goed op de hoogte gehouden. Wat wil een mens nog meer?

A really compendium about whisky!

If You are looking for a source of knowledge about whisky, that is this book You should have. I recomend this book to everyone who will know all about not only old whisky but any whisky which You are looking for.

Weer top geregeld

Duidelijk in bestellen En snel. Verzorgd

Snelle en goede levering

Mooi assortiment whiskyboeken, snelle en goede levering.

Supersnel geleverd en goed verpakt

professioneel bedrijf dat veel voorraad heeft

Palissade 1

3831SH Leusden