Boven mijn verwachting

Goed verpakt en verrast met bij het openen van de verpakking dat er extra lees materiaal en mondkapjes waren toegevoegd.

Verrast door de extra's

Wat een zwaar pakketje voor 1 boek. Dat er dan er dan nieuwe whiskypassion en een Mondkapje bij zit, had ik niet verwacht. Aangenaam verrast.

Snel en correct

Bestelling was binnen 24 uur bezorgd

goede site en bestellen erg eenvoudig

Prima service, snelle levering

Bestelde boeken snel geleverd, verpakking bedoeld als brievenbuspakket echter met 2 boeken en paar extra's net te dik. Risico op beschadiging erg groot, in mijn geval door attente postbode niet in brievenbus doorgedrukt maar netjes aan de deur afgegeven. Verder prima site met een ruime keuze aan whiskyboeken. Ga hier zeker nog een keer terug komen.

Uitmondend

Het is zondag. Ik had problemen met een bestelling, gemeld met een mailtje. Binnen de 10min een reactie met oplossing. Met dank daarvoor.

Stipt, snel en correct verstuurd

Besteld, keurig volgende dag geleverd en nog een extra blad erbij en een leuk presentje Top !

Duidelijke site.

Als je een whisky boek zoekt dan ben je hier op het goede adres. Mooie en duidelijke site.

Gewoon zoals het hoort.

Gewoon zoals het hoort. Vroeger werd dit als normaal gezien. Dat doe ik nu ook.

net op de martk en meteen supersnel in huis

Hét adres om boeken en naslagwerken over whisky te vinden. En als je er zelf niet uitkomt, is er altijd zeer kundig advies. Wat een mooie collectie bieden zij aan. ben nog lang niet uitgekocht :-)

Prima, snel en vriendelijk.

Kreeg bij mijn bestelling niet 1 maar 2 extra tijdschriften, omdat ik aangegeven had dat ik het nummer wat ze mee wilde sturen al had, super geregeld.

Super service

Snel antwoord bij vragen en vlotte levering zoals beloofd

Snel, goed en met leuke extra's

Snelle levering, goede prijs en gratis bijsluiten van magazine Whisky Passion èn whisky mondkapje wordt zéér gewaardeerd. Daar kan geen bol.com tegenop!

Ze doen wat ze zeggen. 1klein minpuntje. Kreeg een melding dat het pakket aangeboden was bij PostNL. Maar dat duurde wel 24 uur voordat het pakket doorliep bij PostNL

Prima service en uitstekende alerte reactie op vragen

Ruime keuze in boeken, prima prijzen en snel afgeleverd.

Gewoon prima.

Mooie snelle en nette levering

Mooie nette en snelle levering

De beste plaats voor spiritueel leesplezier!

Veel diversiteit van een paar geweldige Nederlandse schrijvers en samenstellers. Natuurlijk ook veel buitenlandse boeken, maar deze winkel heeft daarnaast ook geweldige kookboeken met whisky. Soms zelfs met Michelin sterrenchefs samengesteld. Wat geweldig is dat! Snel afgehandeld en eigenlijk te goedkoop voor die geweldige boeken!

Ik bestel nooit online maar deze service is mij zeer goed bevallen.

Top service!

Snelle verzending met als extraatje een mooi mondkapje!

Topservice!

Perfecte verzending, leuke extra's!

Goed aanbod en snelle levering tegen scherpe prijzen

Goed aanbod en snelle levering tegen scherpe prijzen

Zeer klantvriendelijk.

Ik ben heel tevreden !

Vrijdagnamiddag besteld en de dag erna, op zaterdag, de boeken al ontvangen. Stevig en netjes verpakt, met als extraatjes het recentste nummer van Whisky Passion én een leuk mondmasker. Mooi van Whiskyboeken.nl !!!

Palissade 1

3831SH Leusden