Snelle en goede service

Boeken besteld, kreeg meteen een bevestiging en had ze een paar dagen later keurig bezorgd en verpakt in huis. Helemaal prima dus!

Leuk om ze te bestellen, leuker om ze op een festival aan te schaffen.

Via "ergens" bereikt je het bericht dat er een interessant whiskyboek verschenen is. Geheid vind je het even later bij "Whiskyboeken".

Uitstekend!

Eenvoudig bestellen en supersnelle nette verzending en nog een gratis Whisky Passion magazine erbij gekregen. Top!

Snel en compleet

Snel en betrouwbaar !!

Zoals reeds eerder ondervonden bij voorgaande bestellingen bij Whiskyboeken.nl, snel en betrouwbaar. Voor ons de plaats om onze Whiskyboeken te bestellen. Snel weer. Groeten, Paul Kievit namens de Lapwing Whiskiacs.

prima site,prettig winkelen

Snelle levering en goed verpakt

Helemaal goed

Altijd netjes verzorgd. Tevreden klant hier.

Bestellen en afrekenen prima.

Maar of mijn bestelling onderweg is? Wanneer mijn bestelling wordt geleverd? Is een beetje vaag, dat mag iets beter.

Netjes op tijd geleverd

Boek besteld en ben netjes op de hoogte gehouden via de mail over de stand van verzending. Alleen meegeleverd magazine had een geknakte rug omdat ie hoger was dan het geleverde boek... verder prima!

Uitstekende communicatie en levering.

Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering, uitstekende communicatie.

Probleemloos.

Snelle levering.

Snel en netjes bezorgd

Vrijdag besteld zaterdag keurig in huis met een extra magazine, leuk!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van het door mij bestelde boek.

top service!

groot assortiment en goed advies

Goed bezorgd

Vrij vlot bestelling binnen gekregen . Ga zo door .

pakket nog onderweg

ik heb de boeken nog niet ontvangen dus een oordeel geven is niet objectief.

Duidelijke site.

Mijn eerste indruk is dat het een duidelijke site is en makkelijk iets kan vinden.

Snel en keurig verpakt

Mooi assortiment, snelle levering en prima verpakt.

Bijzonder assortiment en perfecte service.

Voor de echte whisky liefhebber een waar genot om in deze site naar hartelust rond te neuzen. Enorme keuze aan whiskyboeken maar ook zeldzame juweeltjes.

Veel keuze, uitstekende en snelle bezorging

Leuk assortiment en toplevering

Oké

Goede keuze met faire prijs.

Prima service!

Woensdag besteld en vandaag binnengekomen. Pakket heeft waarschijnlijk extra vaart gekregen met hemelvaart. Waarschijnlijk als dank van de Engelen die mogen meedelen met de Angel’s share.

Uitstekende service en assortiment

Boek besteld wat ik nergens anders kon vinden. Top servive van Whiskyboeken.

Palissade 1

3831SH Leusden