Uitstekende service, en vlotte levering

Slechts eenmaal een whiskypassion niet ontvangen, deze werd zonder commentaar nageleverd.

altijd alles zeer snel in huis, compleet met btw factuur

Goede selectie van boeken voor echte Whisky liefhebbers en profs

groot aanbod

het aanbod is groot, de snelheid van leveren goed, betaling gemakkelijk

hele goeie ervaring

uitlevering via lokale slijterij is een perfect idee

Informatief

Re: Whiskyboeken.nl : Snelle en correcte service, adequate verpakking. Re: Islay,whisky-eiland vol geschiedenis : Informatief, wel meermaals herhalingen in de tekst en wat gedateerde foto's.

simpelweg top.

Snelel levering, groot assortiment. Meest relaxte manier om je whiskyboeken te kopen.

Dik tevreden over whiskyboeken

Elke bestelling is tot heden perfect verlopen , fijne samenwerking tussen leverancier en klant.

Zeer leuk Magazine

Leuke info en reportages

mooie boeken met voortreffelijke service

evident dat de boeken die je kiest jouw interesse krijgen, maar assortiment is goed met goede uitleg/beschrijving en de service van website en levering zijn voortreffelijk.

Fijne boeken goede levering

Goede keuze uit diversen boeken en heel veel lees plezier

Erg tevreden

Vriendelijk geholpen en aardige mensen

Leuke en soms onverwachte boeken

Ik kijk regelmatig op de site of er nog nieuwe boeken over whisky zijn verschenen. Er zit altijd wel iets tussen en dat is leuk. Hier komen boeken bijelkaar die je niet in de boekhandel altijd vindt. Van mij mag het aanbod dus groter. De afhandeling is altijd snel, prompt en efficient.

Groot assortiment en supersnel geleverd, mijn boek was er de volgende dag al.

Palissade 1

3831SH Leusden