Snelle levering met een extra tijdschrift

Snelle levering met een extra tijdschrift

Buitengewoon klantgericht en snel

Binnen een uur reactie op mijn vraag via de mail. En mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Een hele goede service ik ben uiterst tevreden!

Op zaterdag besteld. Op de site wordt aangegeven dat het boek de eerstvolgende werkdag wordt verzonden, in mijn geval maandag dus. Positief verrast door de mail op zondag met een verzendbevestiging.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Gewoon perfect

Snel en perfect

Als altijd

Alleen die verpakking…

Geweldig assortiment en idem service !!

Mooie en ruime keuze in boeken voor een goede prijs. Service en verzending zijn met één woord, TOP!! Een aanrader !!!

Whiskyboeken is een leuke site om rond te struinen. Goede collectie.

Snelle en adequate levering, 's Middags besteld de volgende dag in huis. De meest complete verzameling whiskyboeken van Nederland.

pure servicekwaliteit, tijdige aflevering

nog nooit teleurgesteld

uitstekend

Snelle, accurate afhandeling van de order. Bedrijf whiskyboeken denkt mee!

Duurzaam bezorgd zelfs!

Mooie bruine enveloppe, goed gevoel! Professionele sticker erop met alle data en codes, perfect. Het geheel paste prima in de brievenbus. Openen van een pakje dat te groot lijkt voor de bestelde inhoud, is altijd spannend, zeker als je voelt dat er iets extra’s in zit. Het zal toch niet? Gauw openmaken, ook dit gaat bijzonder makkelijk en zonder de enveloppe te beschadigen! En dan de verrassing, een gratis Whisky Passion tijdschrift. Nummer 3 jaargang 2023, die had ik nog niet, daar heeft men natuurlijk rekening mee gehouden, wat een service!

zie hier onder

duidelijk overzicht aanwezige boeken snelle levering voor mij is de betaling moeilijk om niet direct via een bank te kunnen betalen

Bestellen gaat soepel en de levering is supersnel. Ga zo door!

Uitmuntend

Uitgebreid assortiment whisky boeken, altijd de nieuwste uitgaven op voorraad. Snelle correcte levering.

Perfect verzorgd

Als bonus zat er een exemplaar van Whisky Passion magazine bij. Erg gewaardeerd !

Mijn eerste bestelling.

Mijn eerste bestelling verliep vlot, net als de levering!

Excellent website with all necessary information you need

Excellent website with all necessary information you need. Quick treatment of my order and the information during the delivery of my parcel was really good.

Voorop bij zoeken op Google. Prijzen oke. Aanbod oke. een leuk extra bij de bestelling.

Uitstekende service

Doen wat zij zeggen

Good

Please, be sure that packaging of heavy book is done better.

Schnell und zuverlässig geliefert

Tolle Buchauswahl, -angebot. Die Lieferung war dazu noch extrem schnell trotz Auslandszustellung! Kann man nur empfehlen - werde wieder dort bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle bezorging, stevige verpakking

Het grote en vooral actuele aanbod maakt Whiskyboeken voor mij aantrekkelijk.

Weer top

Als anders weer keurig geregeld

Snelle levering en prima verpakt

De website is goed en ook gemakkelijk te gebruiken. De selectie aan boeken is erg goed. Levering was snel en prima.

Friendly and helpful!

Always with pleasure! Great selection of the books, good packaging, fast shipping, and most of all super friendly customer approach :)

Palissade 1

3831SH Leusden