Bestellen ging makkelijk en het boek was snel binnen. En er zat ook nog een extra magazine bij.

Topnotch

Order procedure easy, super fast delivery to Switzerland, book came in perfect condition. Very happy about everything.

Unieke boeken goede prijzen

Vlekkeloos. Vlotte respons op vragen via mail. Werd gecontacteerd wanneer het gewenste boek terug beschikbaar was, vriendelijke service!

Boek snel en goed geleverd

Boek besteld van Pip Hills. De volgende dag al netjes afgeleverd. Dat geldt overigens ook voor mijn andere bestellingen. Snel en goed!

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service

Correcte prijs en levering

Aangenaam en prettig

Prima ervaring

Boek 's avonds besteld, volgende dag verzonden. Niet direct aangekomen, maar dat ligt aan PostNL. Naast het boek was ook het whisky tijdschrift meegestuurd, een leuke verrassing!

Verrijking in de whiskeywereld

Eindelijk een boek wat inhoudelijk de processen beschrijft en wat er gebeurt tijdens de stappen in al deze processen. Top!

Topservice!

Na een probleem met betaling en annulatie van order werd alles heel snel rechtgezet. Supersnel was vervolgens alles geleverd en kon ik beginnen lezen!!

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering van mijn bestelde boek en duidelijk bestelproces online.

In goede staat ontvangen, vlot verstuurd.

In goede staat ontvangen, vlot verstuurd.

Everything worked out fine!

Top aanbod

Whiskyboeken heeft een geweldig aanbod, snelle verzending, alleen mag de verpakking bij grote boeken wat beter.

Top shop with special books

Great online shop where I can find the books I'm looking for. Fast and easy transaction, so I'll buy again.

Snelle levering!

Inclusief WhiskyPassion als extra, leuk!

Quick and efficient service

The books I ordered arrived in denmark within 5 days (including a weekend).

Zeer snelle service

Bestelde een kaart van Schotland met daarop aangegeven de distilleerderij die het land rijk is. Volgende dag in de bus met daarbij een prachtig blad Whisky Pasion, dat was een.keuke verrassing!

Mooie boeken

Mooie boeken die snel en goed Verzonden worden.

Makkelijk besteld en snelle levering

Ik wilde het boek van Jeroen Derks mee op vakantie, dat is gelukt, SUPER… kreeg nog een heel leuk boekje extra over whisky…

Snel en correcte service.

Ik kreeg een boek wat verkeerd om was ingebonden. Contact gezocht en dezelfde dag nog kreeg een nieuw exemplaar opgestuurd. Klantgerichte service zoals je het wil zien!

All perfect

As always, all fine with faster delivery..

Snelle reactie, prachtig boek

Boek dat ik al tijdje zocht, snel heen en weer gemaild via info. Op tijd bij de koerier. Jammer genoeg daar vertraging opgelopen..

Boeken snel en netjes verstuurd

Ik ben enthousiast. Groot assortiment en dus heel veel keuze. Redelijke prijzen en overzichtelijke site. Dit was niet mijn laatste bestelling.

Perfecte service en zéér snelle levering! Mooie collectie ook, zal hier vaker bestellen (ben ik bang...)

Snelle levering en top verpakt..

Palissade 1

3831SH Leusden