Voldoet aan mijn verwachtingspatroon.

Heel professioneel

Goede after service Mooie keuze in whisky literatuur

prachtige boeken op tijd ondanks drukte

ik bestelde 3 nieuwe boeken tijdens de drukte van geschenkentijd van jaareinde maar toch supersnel geleverd in correcte stevige verpakking.

prima, niets meer, niets minder

mijn eerste ervaring met Whiskyboeken is gewoon goed, de bezorging wat minder, zal door de kerstdrukte komen, geen probleem verder

1 tijdschrift besteld en 3 gekregen. Wat een service!

Snelle levering en meer gekregen als ik besteld had. Heel blij mee.

Duidelijke website, leuk extraatje

Had al een tijdje het "Modern Caribbean Rum" boek op mijn verlanglijstje staan, maar was in Nederland nog niet verkrijgbaar. Eenmaal hier verkrijgbaar ook direct besteld en binnen een paar dagen (kerstdrukte) in stevige verpakking thuis. Tot mijn verrassing zat er ook een editie van "Whiskey Passion" bij. Erg blij mee.

Goeie service

De bestelde boeken met een extra cadeautje

Snel verstuurd en goed verpakt. Uitgebreid aanbod

Goede service, prima website en mooie boeken!

Ik heb al jaren een prima ervaring met deze website. Vriendelijke mensen, mooie boeken en gemakkelijke website om te bestellen!

Gewoon perfect

Mijn eerste bestelling bij Whiskyboeken. Snel geleverd, eerlijke prijs, en een leuk & interessant blad erbij gekregen. Gratis!

Interessante boeken

Ik lees de whiskybijbel en het whiskyjaarboek met plezier.

TOP SERVICE

Vriendelijk, klantgericht en kundig. De bestelling was overigens de volgende dag binnen, terwijl werd aangegeven het langer zou duren ivm feestdagen.

Voor kerst twee leuke whiskey boeken besteld. Deze zijn heel mooi ingepakt en snel geleverd. Heel blij! Bedankt!

Mooi aanbod en een snelle levering!

Mooi aanbod en een snelle levering!

Snelle levering en goede communicatie tav zending.

Perfecte producten en snel geleverd

Eerste ervaring. Prima service. Kon boeken niet in Nederlands krijgen. Wel hier in Engels. Waren de enige met nieuwe exemplaren.

Vlot geleverd, eenvoudig door brievenbus en met leuke attentie

Vlot geleverd, eenvoudig door brievenbus en met leuke attentie

Top en supersnel geregeld!

Gewoon goed.

Palissade 1