Top en supersnel geregeld!

Gewoon goed.

Super efficiënte afwikkeling van mijn bestelling

Idem.

Elk jaar koop ik dit boek. Een must voor iedere serieuze whisky-liefhebber !

Snel en compleet

Snel, compleet en meteen een Nette factuur.

Goede snelle service

Het door mij bestelde boek werd de volgende dag al geleverd, keurig ingepakt

reliable partner

very fast delivery., Shipping cost a bit to high

Must voor iedere whisky liefhebber die meer wil weten wat er in de fles zit...

Mooi boek: "De geheime van Schotse maltwhisky". Alles goed en duidelijk beschreven hoe de Schots water veranderd door toevoeging van gerst en gist in Schotse whisky. Snelle levering.

Bestellen ging soepel en de levering was snel. Prima ervaring dus. Ga zo door.

Prettig gesprek met koffie

klasse

Snel geleverd nette en veilige verpakking. Leuk idee om er een blaadje bij te doen, waarvoor hartelijk dank

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestellen was eenvoudig, levering snel en boek was deskundig verpakt. Met als bonus nog een tijdschrift. Helemaal prima!

Veel op voorraad, accuraat en snel bezorgd.

Als whisky liefhebber vind ik het leuk om naast het proeven ook veel over whiskies te leren en te lezen. Gewoon ouderwets met een boek. Dan zit je bij whiskyboeken.nl dus helemaal gebakken! Tot nu toe is er snel en accuraat geleverd.. en alles goed verpakt. Daarnaast heb ik het magazine “Whisky passion” cadeau gekregen bij mijn bestellingen wat ik zeer waardeer en heerlijk leesvoer blijkt te zijn. Kortom, een aanrader!

Snelle en goed verzorgde levering

Het boek was binnen 2 werkdagen geleverd. Het boek was goed verpakt zodat er tijdens het transport geen beschadigingen zouden kunnen ontstaan. Tevens nog een gratis magazine ontvangen.

Correcte levering

Keurig geleverd in stevige envelop met als bijlage het blad Whisky Passion , waarop is geabonneerd ben. Trage levering door PostNL (2 dagen)

Snel en goede service

Voor mijn bestelling is goed meegedacht en super geregeld.

Een bestelling geplaatst, present voor mijn broer en zijn vrouw. Uitstekend en behulpzaam via de mail geholpen met extra zorg qua cadeau verpakking aangezien het een verjaardags cadeau was. De bestelling werd snel in behandeling genomen eveneens zeer vlot reactie via de mail. Zeer tevreden!

Continue betrouwbaar en snel

Meerdere keren al besteld en telkens een snelle levering en super service. The go to place voor whisky boeken...

Top Shop

schnelle Lieferung, Top Service, alles bestens

correcte en snelle afhandeling

goede communicatie en snelle levering

Geweldige service. Acteert direct op vragen

Ik had een vraag op facebook over een bepaalde boek. Ik dacht dat ik het zelf uit de U.K. moest halen, maar mijn vraag werd gezien en ik kreeg te horen dat het al op voorraad was. Direct telefoonisch besteld, en ik had het de volgende dag in huis.

Snel, betrouwbaar en goed.

Brede selectie en erg up to date. Fijn contact en snelle levering.

Zekerheid en snelle levering.

Bestellingen op andere sites leveren dikwijls onzekerheid. Het bestelde is niet meer in stock, je hebt een tegoed en de aangezegde levertermijn wordt vlotjes overschreden. Niets van dit alles bij Whiskyboeken.NL.

Everything went perfect.

Contact, service, handling and everything else were just perfect.

Snel geleverd en goed verpakt!

Mijn bestelling is snel geleverd en goed, stevig verpakt. Mooie magazines en mappen ontvangen!

Palissade 1

3831SH Leusden