Geld weg, geen bestelling ontvangen…

Bestelling gedaan, iDeal betaald en niks ontvangen. Je krijgt geen contact met de klantenservice en kijk vooral niet op het adres bij Google. Dan schrik je…

NVT

Mijn producten geretourneerd,en er werd gezegd dat mijn terugbetaling onderweg was,nou mooi niet,tot op heden niks ontvangen,per mail,en telefoon niet bereikbaar ik ben boos!!!

Prachtige producten en makkelijke website!

De website is makkelijk in gebruik en straalt kwaliteit uit. De producten die op de website staan zijn prachtig en uniek, deze vind je niet op andere sites. Verzending ging ook snel en heel stevig verpakt!

Snel verzonden en uitstekende service

Leuke site, snelle levering!

Overzichtelijke website met toffe spullen en betaalbaar. Snelle levering.

Snelle levering en leuke producten

De producten waren zoals ze eruit zagen. Goed beschermd ingepakt. Heel blij mee.

Snel binnen en zorgvuldig ingepakt

Ik vond het een leuk pakket om uit te pakken. Fijn dat alles goed en heel is aangekomen ook.

Niet wat ik ervan verwacht had.

Gouden kaarsen gekocht, na 5 minuten gingen de kaarsen 1 voor 1 uit. Volgende 2 geprobeerd, idem! Inmiddels gemaild wacht op reactie. Reactie gekregen bedrijf heeft het netjes opgelost. Hopelijk heb ik bij een volgende bestelling meer geluk.

Reactie van het bedrijf

Hi Angela, Bedankt voor je review. Wat jammer dat de gouden kaarsen niet helemaal goed waren. Maar fijn dat het goed is opgelost. Hopelijk tot de volgende keer :) Team Wants&Needs

Prachtige producten voor een prima prijs

Prachtige keukenspullen gekocht. Werden snel geleverd en zaten goed verpakt. Erg blij mee.

Reactie van het bedrijf

Hi Mariska, Bedankt voor je review. Wat leuk dat je keukenspullen helemaal in de smaak vallen. Heel veel plezier van je nieuwe musthaves. Team Wants&Needs

Snelle en vriendelijke service

Heel snelle levering ook super snelle klantenservice

Reactie van het bedrijf

Hi Sophia, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen, heel veel plezier van je nieuwe musthaves. Team Wants&Needs

Helaas niet het verwachte product ontvangen.

Vlotte bezorging van de bestelling en heel deugdelijk verpakt van de breekbare inhoud. Helaas waren de afbeeldingen op de site van de bestelde mokken niet erg duidelijk. Ze waren alleen zichtbaar in de verpakking. Blijkbaar zijn er veel varianten in de mokken van Riverdale Metz. De bestelden bleken helaas veel groter en zonder oor te zijn dus geen vervanging van de eigen gebroken exemplaren. I.v.m de rompslomp van het terugsturen houdt ik ze maar als cadeau voor iemand in de toekomst.

Reactie van het bedrijf

Hi Leonne, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet helemaal naar wens is. Maar hopelijk kan je er inderdaad iemand anders mee blij maken. Team Wants&Needs

Super leuke producten, snelle levering en netjes verpakt!

Kon bijna niet kiezen, zoveel leuke dingen hebben ze van toffe merken!

Reactie van het bedrijf

Hi Debby, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen, heel veel plezier met je toffe musthaves! Team Wants&Needs

Betrouw, snel en vriendelijk

Super fijne webwinkel met prachtige spullen. Daarnaast kwam mijn bestelling ontzettend snel binnen. Toen ik erachter kwam dat een van de producten die ik had besteld (een bloempot) gebroken was tijdens de verzending, kreeg ik ontzettend snel reactie van Lizzy, die mij heel goed heeft geholpen. Toen de bloempot er niet meer bleek te zijn, heeft ze gelijk het geld van de pot terug overgemaakt. Al met al, topservice!

Reactie van het bedrijf

Hi Hanna, Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer dat er een item gebroken was, maar fijn dat het zo snel is opgelost. Gelukkig was de rest naar wens, en heel veel plezier van je toffe musthaves. Team Wants&Needs

Prachtige woonaccessoires, leuke actie korting, snelle levering!

Prachtige spullen, zoals omschreven, super verpakte breekbare artikelen in karton papier en bubbelfolie top! En direct verstuurd! Ook had ik een vraag aan de klantenservice, welke mij 1 minuut later al beantwoorde, super! Direct een vriendin van mij getipt, die was ook meteen enthousiast en een eettafel besteld!

Reactie van het bedrijf

Hi Hanneke, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het goed is verpakt en helemaal naar wens! Heel veel plezier van je nieuwe musthaves en wellicht tot snel :). Team Wants&Needs

Top snel geleverd

Alles top

Reactie van het bedrijf

Hi Barbara, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles top was! Heel veel plezier van je nieuwe musthave. Team Wants&Needs

Slechte artikelen. Tafel besteld, waarvan het glasplaat wat er eerst in moet niet in de tafel paste. Te groot. Daarom retour . Tafel bladen (in mijn geval goud van kleur) waren erg wiebelig in de tafel waardoor je er geen kopje op kan zetten. En dat voor €***, nu de helft met de kortingscode, nog veel te duur Beschadigingen op glasplaat ook. ik bestel niet meer via dit bedrijf. Tevens vond ik de receptioniste niet echt beleefd naar de klant toe. Toen ik haar elke keer belde met vragen.

Geweldige shopervaring

Ik heb een prachtig bijzettafeltje gekocht voor een hele mooie prijs. Het kwam heel goed verpakt en razendsnel binnen. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hi Warsha, Bedankt voor je review. Ja prachtig is de bijzettafel zeker! Heel veel plezier van je toffe musthave :) Team Wants&Needs

Ronduit altijd uitstekende ervaring met Wants & Needs

Prima overzichtelijke website. Mooie producten. Snelle levering. Uitstekende klantenservice, goede bereikbaarheid en een korting is een echte korting, geen sigaar uit eigen doos!!! Zoals bijvoorbeeld de blackfriday korting van 40% op alles. Dit is ook echt een korting van 40% en dat is echt uniek. En geweldig! Vorig jaar heb ik een Dutchbone bankje gekocht op blackfriday, nu een mooie lamp van PTMD. Ik word blij van Wants & Needs. Een echte aanrader wat mij betreft!

Reactie van het bedrijf

Hi Erica, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen! Heel veel plezier van je nieuwe bankje en mooie lamp. Team Wants&Needs

Waardeloos

Verpakking oud en meerdere malen geplakt. Doos ongeveer 30cm hoog product 5cm. Verpakking in de doos lag los. 1 zijkant half los en deksel boven ook!

Mooie spullen en uitstekende service

Ik had een flinke bestelling geplaatst en 1 product was beschadigd geleverd. Kan altijd gebeuren! Na contact met de klantenservice stond er de volgende dag al een nieuwe in huis! Zo'n service is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Fijne website met mooie spullen

Kocht twee grote serveerschalen. Redelijke prijs & snel geleverd. Goed anti-breuk verpakt. Zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Hi Ina, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de serveerschalen goed zijn ontvangen. Heel veel plezier van je nieuwe musthaves. Team Wants&Needs

Waar voor geld!

Via de web site van Wants&Needs mooie Quinto hanglamp besteld. Volgende dag werd de lamp bezorgd. Keurig verpakt met duidelijke handleiding. Lamp hangt prachtig boven onze eethoek!

Reactie van het bedrijf

Hi Andre, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking van je bestelling. Heel veel plezier met je nieuwe hanglamp! Team Wants&Needs

Super website

Vandaag besteld morgen in huis geweldig

Reactie van het bedrijf

Hi Susan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering. Heel veel plezier met je nieuwe musthave! Team Wants&Needs

super!

Vlugge en goed verpakte levering.

Reactie van het bedrijf

Hi Jenny, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking van je bestelling. Heel veel plezier met je nieuwe musthave! Team Wants&Needs

Geweldige wasmand

Mooie wasmand, keurig afgewerkt, kleur hout is ook mooi met prima binnenzak. Afmetingen zijn ook goed, niet te groot en ruim voldoende voor de vieze was. Ben dik tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hi C, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe wasmand. Heel veel plezier met je nieuwe musthave! Team Wants&Needs

Over Wants & Needs

Wij zijn Wants&Needs - dé woonwinkel met musthaves for living. Een webwinkel vol Musthaves, met een snel wisselende en trendy collectie voor een eerlijke en betaalbare prijs. Met perfect passende meubels, de juiste verlichting en hier en daar wat blikvangers van je favoriete merken.