Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De wijn krijgen wij altijd erg snel geleverd. Met de bijgeleverde recepten hebben wij al meerdere geslaagde diners kunnen maken waarbij de wijnen prima tot hun recht kwamen. De Beste Wijn Bij is een echte aanrader!
14 January 2021
Robbert
Heerhugowaard
Goede advisering en snelle levering.
29 December 2020
Apeldoorn
De service bij de beste wijn bij was top. Snelle levering en exclusieve kwaliteit. Ze weten hoe het werkt.
29 December 2020
Maaike
Heemskerk
Helpen met de beste wijn vinden bij een bepaald gerecht is natuurlijk het concept. Maar juist de extra's in het abonnement en de proeverij, maken dat ik een aantal jaar al vaste klant ben, zowel privé als zakelijk.
23 December 2020
Priscilla
Amsterdam
Buiten het feit dat ze heerlijke wijnen verkopen is het ook geweldig dat ze er mooie recepten bij leveren. Ook erg mooi om cadeau te doen aan vrienden.
22 December 2020
Dick
CASTRICUM
Mooie zachte wijn in balans met de sushi Zeker de gene waar een voorbeeld blad van bij zat
28 November 2020
Jan
Zwijndrecht
De Beste Wijn Bij heeft een heel warme, gastgerichte benadering. De vele kleine verrassende details maken een wijnbestelling tot een feestje. Je weet wat je hebt besteld maar het is een genot om het pakket te openen! Daarbij zijn de wijnen van heel hoge kwaliteit met een prima prijs. Geen 13 in een dozijn wijn!
23 November 2020
Niels
Voorschoten
Duidelijke website, snelle levering. Top!
21 November 2020
Greetje
Veldhoven
Heerlijke wijn met top service!
10 November 2020
Tanja
Heiloo
Goede wijnen en goede service!
3 November 2020
Marcel
Alkmaar
Bijzondere wijn en persoonlijke benadering. Zeker een aanrader!
26 September 2020
Anna
Voorschoten
Snelle levering, heerlijke wijn en prettig verrast door de leuke en verzorgde verpakking!
17 September 2020
E
Deventer
Precies wat ik zocht
29 August 2020
Anja
Almkerm
Na een gezellige proeverij met vriendinnen de lekkerste wijnen besteld. Gelukkig had Ashley deze al bij zich. Heerlijke en originele wijnen met een goed verhaal erbij
11 August 2020
Wendy
Heemskerk
Snelle levering van de mooie wijnen. Leuke bijpassende recepten. Goede beschrijving van de wijnen. Mooi voor de kennis van wijnen.
11 August 2020
Apeldoorn
De wijnen zijn zoals ze beschreven worden op de site. Goed verhaal bij elke wijn en biologisch. De recepten erbij zijn een heerlijke combinatie. Zo leuk om iets op tafel te zetten voor je gasten, je weet vooraf gewoon dat het goed komt.
26 July 2020
Wil
Westerbroek
Er is veel wijn gedronken en niemand heeft hoofdpijn gehad
13 July 2020
José en Hans
Berkel-Enschot
Snelle levering, keurig verpakt. Elke fles een cadeau
30 June 2020
J.
De Goorn
Super wijnen, snelle levering en eenvoudige keuze. Leuk is de borrelbox die verstuurd kan worden naar het hele team. Zo houd je nog contact met elkaar in deze bijzondere tijden.
30 June 2020
Wouter
Heerhugowaard
Het was dit keer een cadeautje, dat had ik aangegeven bij bestelling. De ontvanger vond het pakket er feestelijk verpakt uitzien en wijn heel erg lekker! Pakket werd snel verzonden en kwam op tijd aan, is goed verpakt.
27 June 2020
Sandra
Heerhugowaard
Voor een drie-gangen-menu wilde ik graag bijpassende wijnen. Ik gaf de gerechten door aan Ashley en zij vertelde welke wijnen daar het best bij paste. Helemaal top! Iedereen vond de wijnen heerlijk en ze paste erg mooi bij de gerechten! Zeker een aanrader :)
2 June 2020
Amber
't Zand
Goede wijn combineren met leuke recepten. Proefpakketten op aanvraag, altijd leuk om nieuwe wijnen te ontdekken. Perfect als je het mij vraagt.
19 May 2020
Mick
Haarlem
Goede service en advies, leuke recepten, snelle levering. En bovenal mooie wijnen!
19 May 2020
Service is erg goed.
15 May 2020
Marcel
Alkmaar
Alle wijnen die ik tot nu toe heb geproefd zijn favoriete bij mij. Fijn om inspiratie mee te krijgen van bijpassende recepten.
15 May 2020
Wouter