Top bestelling

Jacuzzi besteld. Snel in huis. Keurig bezorgd. Zeker aanrader

Meedenken!

Jullie hebben meegedacht met mijn probleem om pakket te ontvangen door ontstane onverwachte omstandigheden. Top!!!!!

Topp

Heel tevreden

De artikelen zijn snel geleverd en erg leuk 5 euro welkomst korting.

Super mooi zwembad

Makkelijk op te zetten zijn er heel blij mee!

Jacuzzi besteld op donderdag de maandag erop hadden wij nog geen mail van de vervoerder. Dus even gebeld werd keurig te woord gestaan . Toen belde de vervoerder dat tie met een half uurtje ons pakket kwam bezorgen. Jacuzzi keurig bezorgd opgezet gevuld stond lekker op te warmen. Toen belde jullie maar het was al opgelost. Dus super services

Prima ferfect

Snelle correcte levering van mijn produkt Bedankt

Mooi zwembad, snel geleverd!

Met een mooi weekend in het vooruitzicht naar de lokale Cranenbroek geweest, hadden ze geen zwembad in de gewenste maat. Toen online uitgekomen op SummerToys. Goedkoop en goed spul, razendsnel geleverd, top! Kleine opmerking, de handleiding van het "Bestway" zwembad is wat onduidelijk. De indruk wordt gewekt dat je eerst het frame moet opbouwen... maar die mag je daarna weer afbreken, want het zeil moet er tegelijk mee opgebouwd worden ;)

Levering prima, zwembad lek bij leveren

Bestellen en leveren ging uitstekend. Prima prijs voor het nieuwe frame zwembad. Bij het opzetten en vullen kwamen we er achter dat er 2 kleine gaatjes in de zijkant zat bij het vulpunt dus kon hem meteen repareren.

Snel en goed

Mijn bestelling kwam snel. De producten zijn top!

Goed product, snelle levering

Mijn eerste bestelling bij Summertoys en zeker niet de laatste, heb er filters gekocht voor de jacuzzi en was de goedkoopste wat ik kon vinden incl. gratis verzending vanaf 50 euro dus dat was top het verdere verloop met verzenden etc.was ook prima geregeld werd goed op de hoogte gehouden Zeker een aanbeveling waard

helemaal niet wat ik heb beoordeeled

Ik bestelde een zeehondenknuffel van 13 cm en ontving een kleine sleutelhanger, inclusief een zeehondenknuffel, maar het leek totaal niet op de foto van wat ik dacht te bestellen. De retourzending was erg duur in minder dan 14 dagen, ik had niet de gelegenheid om het te doen.

Parfait

Livraison rapide top

Vlotte levering van mooi aanbod!

De website laadt en refresht zeer traag.

Echt top!

We hebben onlangs een Swimfinity besteld bij Summertoys en zijn ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Ondanks dat ik eigenlijk te laat was met bestellen, werd het toch de volgende dag al geleverd, echt top! De communicatie was duidelijk en de levering snel, precies zoals je hoopt bij een webshop. De Swimfinity zelf bevalt uitstekend en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Al met al een zeer positieve ervaring. Wij bestellen hier zeker vaker!

Fantastische service

Fantastische service en jullie hebben ons goed geholpen! En wat zijn jullie snel om alles te versturen ;-)))

Super ervaring!

Produkten zeer snel geleverd, vraag over nalevering gelijk beantwoord Ik ben erg tevreden en raad Summertoys van harte aan

Wat een ruim assortiment en een vlotte service

Een heel fijne webshop met een prachtig assortiment. Voor elk wat wils. Je hebt nog maar net besteld en meteen wordt er aan de slag gegaan! Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden en voordat je het goed en wel beseft, is de bestelling al geleverd en kun je er heerlijk van gaan genieten! Fantastisch!

Kon beter

Bij het terugsturen van het pakket (welke niet duidelijk beschreven stond) zowel de verzendkosten als de kosten voor het terug te sturen moeten betalen. Erg vervelend!

SUPERSNEL GELEVERD

Mijn jacuzzi werd keurig verpakt geleverd En nog snel ook.laat de "summer" maar komen!! Top!

Top! Ook om reigers uit vijvers te weren!

De zwemband met parelmoer schittering houdt alle reigers uit mijn vijver! Eindelijk kunnen mijn vissen ongestoord blijven leven.

Zeer tevreden!

Snel geleverd en goede kwaliteit!! Mijn kind had een mooie vakantie doorbrengen de leuke spullen

Snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit van het speelgoed!

Ik heb onlangs een pluche zeehond besteld bij Summertoys en was erg blij met hoe snel het pakketje werd geleverd. Het knuffeldier is van goede kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Wel viel het me op dat de verpakking wat aan de eenvoudige kant was, een stevigere doos had het nog net wat professioneler gemaakt.

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!