Mijn eerste bestelling bij Summertoys en zeker niet de laatste, heb er filters gekocht voor de jacuzzi en was de goedkoopste wat ik kon vinden incl. gratis verzending vanaf 50 euro dus dat was top het verdere verloop met verzenden etc.was ook prima geregeld werd goed op de hoogte gehouden Zeker een aanbeveling waard

helemaal niet wat ik heb beoordeeled

Ik bestelde een zeehondenknuffel van 13 cm en ontving een kleine sleutelhanger, inclusief een zeehondenknuffel, maar het leek totaal niet op de foto van wat ik dacht te bestellen. De retourzending was erg duur in minder dan 14 dagen, ik had niet de gelegenheid om het te doen.

Parfait

Livraison rapide top

Vlotte levering van mooi aanbod!

De website laadt en refresht zeer traag.

Echt top!

We hebben onlangs een Swimfinity besteld bij Summertoys en zijn ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Ondanks dat ik eigenlijk te laat was met bestellen, werd het toch de volgende dag al geleverd, echt top! De communicatie was duidelijk en de levering snel, precies zoals je hoopt bij een webshop. De Swimfinity zelf bevalt uitstekend en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Al met al een zeer positieve ervaring. Wij bestellen hier zeker vaker!

Fantastische service

Fantastische service en jullie hebben ons goed geholpen! En wat zijn jullie snel om alles te versturen ;-)))

Super ervaring!

Produkten zeer snel geleverd, vraag over nalevering gelijk beantwoord Ik ben erg tevreden en raad Summertoys van harte aan

Wat een ruim assortiment en een vlotte service

Een heel fijne webshop met een prachtig assortiment. Voor elk wat wils. Je hebt nog maar net besteld en meteen wordt er aan de slag gegaan! Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden en voordat je het goed en wel beseft, is de bestelling al geleverd en kun je er heerlijk van gaan genieten! Fantastisch!

Kon beter

Bij het terugsturen van het pakket (welke niet duidelijk beschreven stond) zowel de verzendkosten als de kosten voor het terug te sturen moeten betalen. Erg vervelend!

SUPERSNEL GELEVERD

Mijn jacuzzi werd keurig verpakt geleverd En nog snel ook.laat de "summer" maar komen!! Top!

Top! Ook om reigers uit vijvers te weren!

De zwemband met parelmoer schittering houdt alle reigers uit mijn vijver! Eindelijk kunnen mijn vissen ongestoord blijven leven.

Zeer tevreden!

Snel geleverd en goede kwaliteit!! Mijn kind had een mooie vakantie doorbrengen de leuke spullen

Snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit van het speelgoed!

Ik heb onlangs een pluche zeehond besteld bij Summertoys en was erg blij met hoe snel het pakketje werd geleverd. Het knuffeldier is van goede kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Wel viel het me op dat de verpakking wat aan de eenvoudige kant was, een stevigere doos had het nog net wat professioneler gemaakt.

Artikel was boven mijn verwachting

Duidelijke communicatie Artikel heel veilig verpakt Op tijd geleverd

Prima product en snel geleverd!

Mooie skippybal voor een schappelijk prijsje, stevig materiaal en snel geleverd. De jarige jet was er heel blij mee :-)

Op het strand en uit de wind!

Het zeil plaatsen ging vlot en daarna hebben we een leuke tijd doorgebracht op het strand aan zee, in de zon en uit de wind. De kids waren er ook dol op!

Goed en snel geregeld en bezorgd

Fijne site, uitgebreide keus en goed gepresenteerd

Snel en goede levering

Ik ben tevreden over de goede en snelle levering van Summertoys. Helaas is de boot (Adriatic - Speelgoed veerpont met auto’s) die we hadden besteld niet geschikt om te blijven drijven in bad (in tegenstelling tot de omschrijving) en verschilt de kleur met de foto.

Eerste bestelling maar niet de laatste

Zeer vlotte website om te bestellen wat je nodig hebt. Zeer vlotte afhandeling van de bestelling met een goede en betrouwbare service. Daarbovenop was hier al het goedkoopste en dan nog een welkomst bonus extra waardoor de artikelen veel goedkoper waren dan elders

product is snel geleverd en prima betaalcondities!

Scherpe prijs en snelle levering

Mijn Bestway zwembadset 488x244x122 heb ik bij jullie in de sale gekocht voor een uitstekende (erg lage) prijs! Bovendien werd mijn bestelling snel en keurig tot in mijn achtertuin afgeleverd, zonder gesjouw mijnerzijds (de set weegt ruim 95 kg......)! Daarom kan ik Summertoys eenieder zeker aanraden!

Summertoys, Betrouwbaar en de bezorging volgens afspraak tussen door word je op de hoogte gebracht van de bezorging en het moment dat is prettig.

Fijne site en snelle levering

Het is gemakkelijk om gericht te zoeken op de site. De omschrijvingen zijn duidelijk en gericht op de koper, dus handig om te lezen. Verschil in materiaal en dergelijke wordt goed aangegeven. Levering snel en volgens de aangegeven afspraak op de webshop. Zeker een aanrader!

Vlotte levering

Bestellen en leveren gingen vlot. Spijtig dat mijn aankoopvoucher in mijn spam is terecht gekomen en na melding aan jullie enkel van de klantendienst ik te horen kreeg.....dat dit normaal niet gebeurd.... en dat er verder geen reactie op komt .

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!