Beste Maureen, Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed gegaan is. Volgens mij is er helaas sprake van miscommunicatie. Als je een kapot product ontvangt dan vragen wij inderdaad om die informatie zodat we kunnen afleiden vanaf hier hoe dit gekomen is en waar het probleem ligt. Zodat we dit in een volgend geval bijvoorbeeld kunnen voorkomen en/of met de vervoerder bespreken. Om het op te lossen willen we je vriendelijk vragen om ons nog even een mailtje te sturen met hoe en wat zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het netjes afgehandeld wordt, je mag ons uiteraard ook bellen op 0321 - 23 00 22. Onze excuses voor de verwarring en graag horen wij van je om het netjes met je op te lossen. Prettige dag! Met vriendelijke groeten, Summertoys
Beste Jerry, Dank voor je review, altijd fijn om te horen :) Tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Summertoys
Beste Jean-Luc, Wat ontzettend vervelend om te horen dat er iets misgegaan is met de levering van uw bestelling. In onze mailbox kan ik echter geen mail van u vinden en op uw naam vind ik ook geen order zodat ik even mee kon kijken. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om ons een mail te sturen naar [email protected] met uw ordernummer en wat er precies gebeurd is? Dan gaan wij het voor u nakijken en uiteraard oplossen voor u. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en graag horen we van u. Met vriendelijke groeten, Summertoys
Beste Rosita, Dank voor je review en fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier met je bestelling gewenst en als we je verder nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groeten, Summertoys
Beste Martijn, Dank voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes naar wens afgehandeld is! Hopelijk tot een volgende keer :) Met vriendelijke groeten, Summertoys
Pioniersweg 60
8251KN Dronten
Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!