Goed, goedkoop en goede kwaliteit

Zwembadmatten besteld, 8 mm dik. Snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Top service, snel verzonden.

Ik kreeg een luchtbed waar een gaatje in zat. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Top service.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Twee zwembanden besteld op zondagmiddag en op maandag al bezorgd, super netjes.

Afdekzeil voor ons zwembad besteld, is snel geleverd en product is zoals omschreven

Supergoed

Hele leuke shop voor zomerspullen. Ik zocht iets met paarden erop en slaagde hier meteen. Hele duidelijke foto's van de producten en makkelijk te bestellen. Had mijn zwemboard ook heel snel thuis. Dus deze site is zeker een aanrader!

Eerste x besteld en dit ging super! Alles is ook netjes afgelevetd. Ik ben tevreden. Dank u wel. Nu nog een warmtepomp erbij en dan kunnen me kleinkinderen genieten van een mooi zwembad.

Heel duidelijk

Na bestellen gelijk duidelijkheid over het te leveren product

Goede prijzen, snel geleverd

Zwembad tegels en een parasol besteld. Goede prijs en snel geleverd. Misschien iets beter op de hoogte gehouden worden over de levering als verbeterpunt.

Slecht

Heb 2 dingen gekocht bij jullie zit een scheur in contact op genomen met jullie moest ik een e-mail sturen maar komt elke keer niet aan!

Mooie prijs Prima verzending.

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit. Ook de manier van verpakking was uitstekend.

Klantgericht en goed mee gedacht!

Goede service, met een tikje korting..

Super.

Heel veel keus, en snelle levering.

Zeer snelle afhandeling

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ook al werd er gezegt dat de levering langer kon duren vanwege drukte als nog super snel geleverd alles was netjes in orde en netjes ingepakt wij zijn super blij met onze aankoop en zeer tevreden.

Onduidelijke levertijd

Cadeautje besteld. Zou volgende dag in huis zijn, maar 4 werkdagen later nog niks ontvangen of vernomen. Nog geen berichten ontvangen met verwachte levertijd. (Maar wel een uitnodiging om een review te schrijven.) Telefonisch contact was wel fijn. Maar een duidelijkere inschatting van de levertijd is wel nodig. Als ik had geweten dat het niet op tijd kwam (voor een verjaardag), dan had ik ergens anders besteld.

Snel geleverd en meteen reactie op mn vraag van de customer service

Ik had het zwembad 's avonds besteld en 2 dagen later had ik deze al binnen bij ons in België. Ik had in tussentijd een vraag en de customer service reageerde meteen heel vriendelijk met het correcte antwoord. Het zwembad zelf is super, makkelijk in elkaar te zetten en super qua ruimte in het bad zelf !

Verkeerd pakket geleverd nog wachtende op opvolging

Wij hadden een jacuzzi besteld op wonesdag voor een verjaardag op zondag van mijn partner. Het pakket was er optijd zoals ze zeiden levering 1 a 3 dagen. Alleen zat er een reuze zwembad in in plaats van een jaquzzi. Ik belde en ze zeiden dat ik een mail moest sturen met bewijzen en de samenvatting en ze dit zouden onderzoeken. Dit was vrijdag middag. Ik ben nog aan het wachten op opvolging het is nu maandag middag. Hopelijk hebben we onze jaquzzi snel. De verjaardag is jammer genoeg al voorbij.

Afdekzeil zwembad slecht kwaliteit

Afdekzeil zwembad slecht kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd.

Snelle levering!

Levertijd was erg snel, en alle producten waren goed verpakt Erg tevreden.

Besteld en de volgende dag nog geleverd.

Super snel

We hebben woensdag avond besteld en vrijdag thuis geleverd gratis in oostende.

Zeer goede snelle levering en netjes verpakt absolute aanrader

Afbeelding en product komen uitstekend overeen

Snelle verzending en correct ontvangen. Een goede aanrader, ben zeer tevreden over het product.

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!