Snelle levering en goede kwaliteit!

Het zwembad is binnen 2 dagen keurig bezorgt. Ook nog is door een hele vriendelijke chauffeur!

Snel maar service na verkoop onfermaats

Snelle levering Goede prijs Na verkoop meldt ik een gat in het zwembad, wordt doorverwezen naar bestway, alwaar het spoor van de garantie dood loopt. Een nieuw zwembad hoort geen water te lekken , maar de manier om dit te melden wordt bemoeilijkt, dus als klant sta je in de kou.

Snelle levering.

Super snel geleverd. En een goed zwembad lekker groot voor een mooie prijs.

TOP @!@

Snelle levering en prima service !!!

Snelle levering door Summertoys is ideaal. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Goede bezorgservice die tot op de minuut aangeeft wanneer ze komen.

Zwembad is in orde pomp trekt op niks is te zwak voor het zwembad

Ik heb er alles bij besteld maar niks bij gekregen deze heb ik wel aangegeven bij de bestelling mail gestuurd en zeggen dat ik dit niet heb aangeduid

Doen wat ze beloven!

Het product en de levering voldoen aan alles wat er voorgeschreven staat.

Super goede 1e ervaring

Voor het eerst bij dit bedrijf wat spullen voor mijn zwembad aangeschaft. De producten waren goed geprijsd en snel geleverd. Aanrader!

LEVERING BINNEN 24 UUR

De ouderwetse windschermen revived en alle nadelen weggewerkt. 5 sterren kwaliteit.

Windscherm die we ontvingen bevatte schimmel/weer vlekken. Even gebeld naar Summer Toys en kregen zonder problemen een nieuw Windscherm toegestuurd. Dit vinden wij een Top service.

Vlot en geheel naar wens

Heel goed! Snele levering geen gekke dingen, artikelen voor verpakt

Fijn zeker nog eens bestellen

Kwaliteit en snelle service

Wij hadden voor het warme weer een zwembad besteld. De site gaf goede gegevens van het artikel, waardoor de keuze snel was gemaakt voor ons Intex zwembad. Ook het voorstel van het combinatie pakket was duidelijk, waardoor het makkelijk was om deze direct mee te bestellen Levering was super snel. Echt vandaag besteld en morgen geleverd. We konden dus de volgende dag direct gebruik maken van ons zwembad! Top service dus

Super produkt, snelle levering!

Ik kan enkel maar positief zijn over Summertoys. Perfecte en snelle levering en heel blij met de zandfilter :-)

uitstekende service

De initiële verzending van mijn bestelling is nooit toegekomen. Toen ik dit meldde, werd mij onmiddellijk een aantal opties aangeboden (geld terug of artikels opnieuw verzenden). Twee dagen later is de tweede verzending perfect toegekomen.

Fantastisch service, een topbedrijf.

Onze oorspronkelijke bestelling bleek niet meer op voorraad te zijn. Ik werd hiervoor gecontacteerd en zijn samen snel en correct tot een fantastische oplossing gekomen! Summertoys mag zich aan nog bestellingen verwachten! De levering was trouwens zeer vriendelijk en correct met zorg voor het product! Mvg, Cédric.

Top zwembad

Na elk jaar van die kleine opblaas zwembadjes gekocht te hebben nu besloten om een grotere voor de kids te kopen. Ze zijn er niet uit te slaan. Goeie kwaliteit, stevige dikke buizen en dik zeil wat jaren mee kan naar mijn idee. Absoluut een aanrader.

Leuke site met leuke producten. Handdoek besteld die helemaal naar wens is, blij met mijn aankoop!

Snel en goed !!

Snellen levering, goed verpakt, en goede communicatie

Makkelijk zoeken, goedkoop en snel geleverd

Een goede service

Een goede service En de bestelling is snel geleverd

Prima zo.

Goede service. Snelle levering.

Top, snelle en nette response

Bij vragen krijg je snel en keurig antwoord, was iets mis gegaan met de levering en bij vragen gelijk reactie gekregen en hebben mee gekeken wanneer die wel geleverd werd.

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!