Helemaal prima

Mooi zwembad, voor een kleine prijs en ook snelle service. Bedankt!

Snelle reactie van klantenservice

Het is een prachtig product. Er ontbrak een onderdeel, maar klantenservice reageert super snel per mail.

Prima, en laagste prijs

Het verzenden ging snel. En ze waren het scherpst geprijst bij deze webshop.

Goed site goede service

Service is top

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, duidelijk, en snel geleverd. Prima service!!

Ik mis een onderdeel

Snelle levering, maar ik mis een onderdeel en heb nog geen reactie op de gestuurde mail. Het betreft onderdeel Q. Hoop dat het nog opgelost wordt…

Wij hebben een zwembad van 412/201 en 1.22 diep gekocht. De levering was super snel en heel netjes Gelijk opgezet en gevuld. We kunnen optimaal gaan genieten en vooral lekker zonnen Top !

Netjes verpakt, snelle levering.

Het werd snel geleverd en was netjes verpakt. Prima service

Heel mooi zwembad gekocht en super snel bezorgd ik had nog vragen en heb ze gebeld super klantvriendelijk ben zelfs nog terug gebeld of alles was geleverd en of alles in orde was super blij met jullie volgende zwembad weer bij juliie 100%

Alles werd snel geleverd

Ik zal als ik nog iets nodig heb zeker nog bij jullie bestellen. Het liep allemaal vlot. Een heel vriendelijke persoon die het zwembad kwam leveren.

super

Snelle levering/ goede kwaliteit ondervloertegels (dikker dan wat de standaard overal vindt)

Goede prijs en een snelle levering.

Goede ervaring

Kwalitatief en prijsmatig gezien goede spullen en snelle levering. Betrouwbare organisatie die afspraken na komt in mijn optiek

Waardeloze service

Ik kocht afgelopen zaterdag een zwembad met accessoires. Op dinsdagavond na 23.00 uur ontving ik de levertijd, die de volgende ochtend tussen 7.59-11.07 uur plaats zou vinden. Ik heb hierop meteen teruggemaild binnen het uur na ontvangst van deze levertijd, dat dit natuurlijk niet mogelijk was. Ik kan midden in de nacht natuurlijk niets met mijn werk regelen om thuis te blijven. De volgende ochtend ook nog gebeld met Summertoys, maar alles behalve behulpzaam behandeld. Ik moest het maar een andere dag laten bezorgen, volgende week ofzo (dan had ik het dus net zo goed in de winkel kunnen kopen) of op een ander adres kunnen laten leveren (want ik bestel natuurlijk ook voor niks op m'n eigen adres).. Allemaal onnozele oplossingen dus. Vervolgens dus zo'n beetje verplicht de koop te annuleren, telefonisch geregeld. Om vervolgens 5 minuten later een mail te ontvangen waarin staat dat ik wel even €50,- retourkosten moet betalen (voor een order die gratis verzonden werd, maar goed). Dit was ik natuurlijk niet van plan, want ik heb geen enkel product van mijn order überhaupt ontvangen, laat staan gezien. De oplossing die de webwinkel hiervoor had was dit te verlagen naar €25,-. Nog steeds dus betalen voor iets dat ik niet eens ontvangen/gezien heb. De webwinkel is dus alles behalve redelijk en vind dit een passende oplossing. Alsof je €25,- zomaar weggeeft aan iemand voor niks.. Nu dus verplicht om dit met verzekering te gaan oplossen. Teveel gedoe voor iets wat juist voor ontspanning had moeten zorgen.. Ik raad Summertoys dan ook ten zeerste af voor een ieder die daar iets wil kopen en niet in de gelegenheid is om binnen 8 uur (en dan ook nog 's nachts) vrij te regelen van werk. Want daar wordt dus totaal geen rekening mee gehouden.. Je krijgt gewoon 0 mogelijkheid om iets te regelen en het kost je dan vervolgens nog geld ook.

Een zeer aangename ervaring

Zeer goede prijs kwaliteit

Goede prijs en snel geleverd

Allemaal top geregeld en snel uitgeleverd.

snel en correcte levering

Snel en correcte levering , van bestelling tot levering is de klantservice perfect . Mailing omtrent de bestelling en de levering hiervan is duidelijk. Besteld materiaal is pressies zoals beschreven op de website.

Zwembad is snel geleverd, maar ik heb het nog niet geopend.

Heel mooie spullen en snel bezorgt!

snel en goedkoop

produkten in aanbieding zijn echt goedkoop en het produkt wordt ook snel geleverd.

Bij summertoys ballenbak ballen besteld en snel geleverd. Mijn kleinkind is er super blij mee.

Snelle verzending mooie prijs helemaal tevreden

Binnen 2 dagen was het binnen ,vriendelijke bezorger. Zwem ziet er goed uit moet nog opgezet worden ,ben super blij mee en de kinderen ook.

Fijne site, goed aanbod

Een top site met veel aanbod, goede fotos en gemakkelijk betaalproces

Perfecte en snelle levering

Na wat zoekwerk mijn gewenste zwembad met toebehoren kunnen vinden. Ook nog een mooie pakketdeal gevonden. Levering was goed en snel.

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!