Waardeloze service
Ik kocht afgelopen zaterdag een zwembad met accessoires. Op dinsdagavond na 23.00 uur ontving ik de levertijd, die de volgende ochtend tussen 7.59-11.07 uur plaats zou vinden. Ik heb hierop meteen teruggemaild binnen het uur na ontvangst van deze levertijd, dat dit natuurlijk niet mogelijk was. Ik kan midden in de nacht natuurlijk niets met mijn werk regelen om thuis te blijven. De volgende ochtend ook nog gebeld met Summertoys, maar alles behalve behulpzaam behandeld. Ik moest het maar een andere dag laten bezorgen, volgende week ofzo (dan had ik het dus net zo goed in de winkel kunnen kopen) of op een ander adres kunnen laten leveren (want ik bestel natuurlijk ook voor niks op m'n eigen adres).. Allemaal onnozele oplossingen dus. Vervolgens dus zo'n beetje verplicht de koop te annuleren, telefonisch geregeld. Om vervolgens 5 minuten later een mail te ontvangen waarin staat dat ik wel even €50,- retourkosten moet betalen (voor een order die gratis verzonden werd, maar goed). Dit was ik natuurlijk niet van plan, want ik heb geen enkel product van mijn order überhaupt ontvangen, laat staan gezien. De oplossing die de webwinkel hiervoor had was dit te verlagen naar €25,-. Nog steeds dus betalen voor iets dat ik niet eens ontvangen/gezien heb. De webwinkel is dus alles behalve redelijk en vind dit een passende oplossing. Alsof je €25,- zomaar weggeeft aan iemand voor niks.. Nu dus verplicht om dit met verzekering te gaan oplossen. Teveel gedoe voor iets wat juist voor ontspanning had moeten zorgen.. Ik raad Summertoys dan ook ten zeerste af voor een ieder die daar iets wil kopen en niet in de gelegenheid is om binnen 8 uur (en dan ook nog 's nachts) vrij te regelen van werk. Want daar wordt dus totaal geen rekening mee gehouden.. Je krijgt gewoon 0 mogelijkheid om iets te regelen en het kost je dan vervolgens nog geld ook.