Duidelijke en snelle levering

Zoals de titel al aangeeft. Duidelijke communicatie en snelle levering!

Mooi board.

Board ziet er goed uit, precies zoals de foto op de site. Heb het nog niet uitgeprobeerd, ga aankomende week nasr de kust. Levering was wel een dag later als beloofd, maar dat lag aan die prutsers van DHL.

Goed opgelost

In eerste instantie een verkeerd artikel gestuurd. Dit is snel opgelost door alsnog het goede na te sturen. Bedankt.

Redelijk tot goed de verpakking was nniet zo netjes

Goeie communicatie en snelle levering

Slechte communicatie en slechte service

Heb nog nooit zo'n slechte webshop mee gemaakt. Komen afspraken niet na, en komen totaal niet met een oplossing. Niet aan te raden!

Top ervaring!

Ik was op ziek naar badlakens voor de kindjes. Ik kwam bij summertoys terecht. Fijne duidelijke website. En ik had mijn spulletjes snel in huis. De badlakens waren ook erg mooi, precies zoals op de foto. En niet te vergeten. De prijs was ook top!

Goeie ervaring , hoefde niet lang te wachten en ik wist precies wanneer de bestelling kwam.

Vlotte verzending en goed verpakt.

Correcte levering, goede kwaliteit

Niets op aan te merken, goed ingepakt en netjes op afgesproken plaats en tijd geleverd.

Perfecte geleverd.

Bezorging door DHL kan een dag uitlopen. Rest perfect gelopen.

Slecht

Badlakens waren van slechte kwaliteit. Slechte microvezel die niet droogt.

Snelle correcte levering en prima kwaliteit

Alles helemaal top alleen had de verpakking vd zending wat effectiever gekund

Slechte omschrijving

Slechte omschrijving op de site qua afmetingen, onderin de alinea staat een andere afmeting als bovenin.

Prima kwaliteit!

Ondanks dat ik niet volledig geleverd heb gekregen wat ik heb besteld, ben ik toch tevreden. Ik had twee dezelfde strandparasolletjes (regenboog) besteld voor 12 uur smiddags. Helaas werden ze niet de volgende dag al bezorgd, zoals werd vermeld op de site, maar één dag later. En de parasollstjes zijn niet hetzelfde, ander patroon. Ondanks dat zijn de parasolletjes wel wanneer goede kwaliteit.

Correct prijs en vlotte levering

2 bodyboard gekocht voor een correcte prijs (veel lager dan in Surfshop aan de Nederlandse kust). Vlotte/zeer snelle levering.

Kwaliteit van producten zeer goed.

Goede, snelle service

De bodyboarden waren snel binnen, alleen de verpakking was open... Verder geen schade

Super!!

Bodyboards besteld voor mijn kleinkinderen. Gebeld, pmet de wens voor een bepaalde uitvoering en de volgende dag had ik ze al, de gewenste, in huis. Super service en goede producten!

Zeer snelle service

Zoonlief wilde graag voor een weekendje zee een skimboard. Na wat zoeken bij summertous uitgekomen. Zeer tevreden website en super snelle service. Wat betreft het skimboard, goede kwaliteit en zoonlief heeft er al wat meters op gemaakt hem zijn zee weekend kon niet meer stuk

Kleinkinderen helemaal blij

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Goede kwaliteit bodyboard. Snel verzonnen en prima updates van de verzending. Heerlijk mee gespeeld in de zee.

Goed product, goedkoop en snel geleverd

Ik had een zwembadcover gekocht van een ander merk dan het zwembad zelf. Op de gok. Hij past precies en is van goede kwaliteit. Het werd snel geleverd en kostte de helft van wat ik bij andere winkels zou moeten betalen. Kort om: Top!

Snelle levering.

Goede kwaliteit

Snelle levering! Goed materiaal!

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!