Verzendproblemen

Donderdag besteld, zou dus vrijdag verzonden moeten zijn. Helaas nu op maandag nog steeds geen levering. Gebeld naar Summertoys en blijkt dat de order wel is aangemeld, maar niet verzonden. Waarschijnlijk pakbon kwijt geraakt. Als ik niet gehad gebeld, was het pakket nooit aangekomen dus. Vandaag versturen ging ook niet meer lukken werd me verteld, dus helaas nog minimaal 2 dagen wachten voor we onze bestelling binnen komt. Balende kinderen, die nu met 30+ graden niet kunnen zwemmen...

Snel geleverd en product voldoet na wens

Goede prijs kwaliteitverhouding!

Topper

Super snelle levering, heel veel keus in artikelen voor super lage prijzen

Uitstekende service

Contact met summertoys is top snel antwoord op je mail en een antwoord waar je wat mee kan. Bestelling had een dag vertraging mailtje heen gestuurd en de volgende dag was het product binnen. Echt top !

Goede levering goed product

Wij zijn heel tevreden met materialen. En ook heel prettig is dat je spullen eerst gratis thuis kunt laten bezorgen. Dan in elkaar kunt zetten en na tevreden resultaat kunt betalen. Word heel erg gewaardeerd. Ook was zwembad heel makkelijk op te bouwen. Levering was ook heel goed. Geen negatieve beoordeling.

Snelle levering, netjes verpakt.

...

Top servies

Door omstandigheden mijn bestelling moeten annuleren en met 1 telefoontje was het opgelost en kreeg ik mijn geld terug.

Goed zoals het hoort

Goeie service snel geleverd product zoals het hoort

De goedkoopste en de snelste

Was op zoek naar een goede opblaasboot voor minimaal 2 personen, kwam bij summertoys uit die qua prijs de goedkoopste was. Levering was snel.

Heel goed service

Heel goede website en heel veel keuze. Heel snel geleverd.

Goede prijskwaliteit en snelle service

Super snelle service, scherpe prijskwaliteit voor leuke zwembaden enkel minpunt de track en tracé was moeilijk te volgen

In één woord: Geweldig!

Netjes verpakt op een pallet.

Bestelling

Wat valt er te zeggen. Je besteld iets en het word geleverd.

Prima zaak.

Diverse leuke opblaas spullen gekocht voor in het water. Prima geprijsd, snel verzonden en vlot en in goede staat ontvangen. Een aanrader

Summertoys een leuke webshop voor al je zomerse spullen bijv een mooie tuinzwembad

fijne zomerse producten, we genieten van ons zwembad en accessoires!

Goeie kwaliteit

Snel geleverd en niet duur , en binnen paar dagen thuis geleverd en eenvoudig op gezet

Heel content met de aankoop

Goede en vlotte service en degelijke artikelen, zeer tevreden van summertoys.

Supergoed

Kwam snel binnen en die gene die het kreeg was er heel blij mee en was de 2x dat ik het zelfde heb besteld

Niet gekregen wat besteld is

3 verschillende speelgoedboten besteld. Krijgen we 1 goede en 2 gewoon dezelfde terwijl er 3 verschillende zijn besteld!! Container boot ontbrak. Kleur ook afwijkend van afbeelding.

Product niet compleet

De banden dir om het zwembad horen te zitten zijn niet compleet Mvg nick

Prima.

Prima.

Snelle levertijd, nette service

Helaas kreeg de chauffeur een ongeluk tijdens het bezorgen van oa ons zwembad, heel vervelend voor de chauffeur natuurlijk en hebben hem veel beterschap gewenst toen wij een telefoontje daarover kregen van Summertoys. 2 dagen later stond onze nieuwe zwembad alweer op de stoep en hoorde we dat het gelukkig beter ging met de chauffeur.

Slecht.

De producten zijn goedkoop. Dagen mijn eerste bestelling volgde geen levering. Na contact bleek dat het niet verstuurd was en dat het goed was dat ik even gemaild had. Het zou gecorrigeerd worden. De dag erna inderdaad het product geleverd gekregen, maar dan wel met bloedvlekken op de hoes. Op email wordt niet meer gereageerd, verdere bestellingen zal Mark van mij niet meer ontvangen.

De bestelde artikelen zijn snel geleverd. Ze waren ook netjes verpakt. Nog niet gebruikt, maar het staat klaar voor de vakantie.

Super snel in huis

Makkelijke website met scherpe prijzen. Tot nog toe zijn al mijn bestellingen perfect verlopen. Echt een aanrader.

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!