Gunstig geprijsd, duidelijke communicatie en super snelle levering.

Na twee jaar heeft Summer Toys gelukkig weer het favoriete knuffelschaap van mijn zoon in hun assortiment opgenomen. 2 x besteld mocht 1 van de schapen kwijt raken, we hadden geluk ze waren nog in de aanbieding ook! Voor de verjaardag van een neefje meteen even een walvis opblaasbadje besteld. Prijs : zeer scherp Communicatie over voorgang bestelling : snel en duidelijk. Levering : de volgende dag. Tot de volgende bestelling Summer Toys, ga zo door!!

Alles was in orde.

Na een week bestelling nog steeds niet ontvangen

1. Geen bevestigingsmail ontvangen bij plaatsen bestelling 2. Zelf initiatief moeten nemen om contact op te nemen na dagen stilte 3. Standaard mail gekregen dat er een probleem was met de verzending (mij pakket is zoek). En het nodige wordt gedaan. 4. Net mailtje ontvangen van de transporteur dat er (terug) een probleem is met de zending en dat er vertraging op de levering zal zijn. .... een weekje wachten...khad beter naar een gewone winkel geweest, niet???

Makkelijk en snel

Fijne site, en een super snelle levering. Een groot zwembad voor de kids gekocht, deze werd snel met een transport bedrijf op een pallet bezorgd!

Superieurere levering en netjes geleverd

Alles was zoals voorgeschreven aangekomen en keurig op tijd.

Perfect en reuze snel

Product voldoet aan de verwachtingen

Super snel geregeld.

De eerste mooie dag en mijn zoontjes gingen met een ballonnenpomp naar buiten. Buurjongetje maakt hem helaas kapot, dus ik bestelde gelijk een nieuwe. Een dag later waren ze al in huis. Topservice! En kinderen weer blij. Nu heb ik er gelijk 2 in reserve.

Super snelle levering! Zwembad ziet er goed uit. Nu wachten op mooi weer om het zwembad neer te zetten.

Snel geleverd, scherpe prijs!

Vendeur sérieux, bon prix, livraison rapide.

Contact qui s'exprime en français, il faut le souligner !

Top geleverd

Perfecte levering

Wij bestelden hier drie opblaasbare kajaks. Alles werd supersnel én zeer compleet geleverd. We hebben écht bekijks met onze avontuurlijke bootjes. Inmiddels al héérlijk sportief gevaren!

Goede producten voor goede prijzen. Snelle levering.

Super snelle levering. Echt top

Heel tevreden met de producten die ik besteld heb. Niet duur én super snel geleverd

Nu wachten op de zomer dat we het sup board kunnen gaan gebruiken. Ideaal dat er een tas en pomp bij zitten.

Snel geleverd en uitstekende communicatie

Mijn opblaasbare jacuzzi was snel geleverd en vriendelijke mensen! Zeer prettige communicatie!

Goedkoop en snel

Verschillende producten besteld. Alles goedkoper alles ergens anders. Snel geleverd. En het ziet er goed uit. Kan er van de zomer meer over vertellen.

Super Service, snelle levering

Voor 't eerst besteld bij dit bedrijf. Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd. Bij retouren geen probleem, 't retour label is netjes inorde en retour sturen zelfs gratis. Direct mijn geld terug gestort op de rekening. Telefonisch 'n goed en vriendelijk contact, goed advies!!

Zeer snelle service

Zeer snel geleverd, makkelijk te bestellen en goede prijs!

Snelle levering prima product

Fijne site met een mooi assortiment! Kwaliteit is goed en het werd snel geleverd

Snel en makkelijk

I bought a pool, a cover, and a starter kit. Everything arrived very quickly and in excellent condition. Also, I bought in winter, for which I paid a low price. I also had a 10% discount for being my first purchase.

Nog geen idee zwembad staat nog ingepakt

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!