Goed product snelle levering

Ondanks rare tijd (corona) snelle levering. Vandaag besteld vlgd in huis. Product is top. Zeker een aanrader

Testkit zwembad werkt prima.

Goedkope waterpret

De spullen die ik besteld heb waren fijn afgeprijsd en zijn we dan ook heel erg blij mee. Helaas werd het pakket niet op de beloofde dag bezorgd! Zonder bericht of reden. De 10 % korting die je krijgt als je je inschrijft heb ik niet kunnen gebruiken omdat ik dan net onder het gratis verzenden bedrag uitkwam, waardoor ik dus met code duurder uitwas. Beetje jammer dat jullie dit zo doen.

mooie artikelen die snel worden geleverd

Vele van deze artikelen vind je niet overal, vooral niet in België.

Waterpret

Ik heb voor twee jongens een opblaasbate vis en vliegtuig gekocht. Wat een plezier hebben ze om daarmee op het water te dobberen. Ze zijn perfect, snel geleverd, en een enorm succes

Grote stevige band

Omdat de Jongens graag een grote band wouden voor op het meer en niet een standaard formaat voor deze gekozen.. elk een... Stevige band... jongens zijn tevreden

Fijne snelle levering. Omverpakking van de zwembad chemicaliën set kwam opengebogen binnen, maar dat is geen probleem voor dit product. Het werkt zoals beschreven en het badje staat nog met helder water.

Slecht

Verkeerde beschrijving bij product. Zou een opblaasbootje voor babys zijn tussen 0-3jr met opening voor de beentjes. Blijkt een bootje, gewoon met doorkijkscherm en op de doos staat van 3-6jr. Na email en facebookbericht (die gelezen werd) geen antwoord gekregen. Geen aanrader!

Super parasol voor het strand!!

Snel in huis!

Alles was prima

Alles was prima.. goed en snel..

Positieve ervaring

Positieve ervaring. Leuke spullen, netjes de volgende dag geleverd. Wel verpakt in een vuilniszak, dat is dan wel een beetje gek. Ook nog gebeld met de klantenservice, direct iemand aan de lijn, dat was ook prettig.

Snelle levering en goed product

Goede ervaring gemaakt

ik heb een body board bij jullie gekocht mijn zoontje had de grootste lol op het strand

Snelle levering en goed product

Parasol besteld. Volgens afspraak geleverd en een prima parasol.

Snelle levering en geweldige service! Van één luchtbedje was het ventiel niet goed, we kregen meteen een nieuwe opgestuurd!

Snelle levering van het product. Goede kwaliteit van de parasol.

Super producten

super producten en een snelle verzending. Zoontje is er helemaal blij mee

Zeer goede service!

Had 2 opblaas zwembanden besteld, maar slechts 1 geleverd gekregen. Na 1 belletje is dat meteen opgepakt en verholpen, super hoor! een tevreden klant.

Bestelling door transport totaal beschadigd maar binnen 2 dagen nieuwe gekregen

Tevreden voor een mooie prijs

Spullen werden een dag later bezorgd dan beloofd, maar was geen probleem voor mij.

Snel geleverd ,voor een goed prijs!

Een duidelijke website met product informatie. Snelle levering wat handig is al je product snel wil binnen hebben, Omschrijving van toepassings mogelijkheden, en aanverwante artikelen. Zeer tevreden!

Ondanks dat de levering nt vlot verliep waren ze erg behulpzaam.

De eerste zending was bij de bezorgdiensten kwijtgeraakt. Hierover gebeld met Summertoys en daarna is de bestelling nogmaals verzonden door summertoys. 1 bad kon niet meer geleverd worden en daar werd een goede vervanging voor aangeboden. De twee gratis strandballen maken het ook helemaal goed.

Dag na bestelling geleverd, juiste producten voor een lage prijs.

Super service

Binnen 1 dag in huis super gedaan !!

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!