Snelle verzending

Dit keer heb ik een schottenzwembad gekocht omdat ieder jaar zwembadjes bij ons lek gingen. Het is een mooi stevig zwembad! En je hebt hem zo opgezet! Ik had het zwembadje snel binnen! Ik had op zaterdag besteld en op dinsdag al binnen! Goede service dus!

Ruim voldoende

Het zwembad en starterset precies conform planning geleverd. Helaas ontbrak 1 bestelling. Gemaild en direct beantwoord dat het nagestuurd wordt. Hopelijk gaat dat lukken. IIG goedkoper dan via Bol.

Net niet

Niet 4 mm retrour

Bestelling binnen 1 dag binnen , Top !

Laatste tijd veel bij webshops besteld , allemaal lange wachtijd zelfs de grote webshop, en ben daaom blij verrast dat mijn bestelling binnen 1 dag binnen was> top aanrader

netjes op tijd

Nog nieuw en niet uitgepakt maar service prima en snel

Tevreden

Artikel was niet voorradig. Kreeg bericht wanneer het werd verwacht.en snel daarna wanneer het verstuurd werd

Geweldig!

Snelle goede levering en product voldoet precies aan de duidelijke beschrijving op de website. Een aanbeveling wanneer je snel je spullen in huis wilt hebben.

Tevreden

Snelle levering en leuke prijzen. Wij zijn super blij met onze bestway zwembad. Zeker een aanrader deze website

Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk in gebruik

Kayak is redelijk snel gebruiksklaar, pomp die erbij zit werkt prima. Voordeel is dat je deze makkelijk mee kan nemen . Zou het wel bij rustig water houden en niet op een drukke vaart. Verder lichtgewicht

Bestelling geplaatst. Levering incl herstel van foutjes binnen 3 werkdagen

Op een vrijdag een bestelling geplaatst. Zaterdag middag kwam de DHL langs, helaas mistte ik daar het eea. Maandag ochtend contact gezocht met Summertoys.. 1 artikel bleek al verzonden, 2 andere bijproducten waren vergeten. Deze werden direct nagezonden. Woensdag middag alle nageleverde producten ontvangen. Prima geregeld, hele goede nazorg!

Donderdagavond - later op de avond -zwembad tegels besteld, zaterdag al in huis, Top!

4 dagen geleden is mijn bestelling verstuurd maar die is nog ergens in de lucht blijven hangen....

Ervaring met jullie producten deel ik als ik de producten überhaupt heb. Voorlopig is mijn bestelling sinds 5 dagen aan reizen of in de lucht of ergens in een hoekje liggen bij de dombo's dhl....bedankt voor de service ohh wacht welke service.....

Ik was op zoek naar een leuke parasol. Deze site was werkelijk de enige die ik kon vinden op internet met de niet standaard saaie parasols. Echt super leuk.

Goed, snel binnenn goede prijs.

Goede prijs en was snel binnen. Beter als alle andere sites waar alle zwembaden uitverkocht zijn. Zeer tevreden.

Fout heel netjes hersteld

Zwembad besteld, verkeerde zwembad geleverd. Foutje, kan gebeuren. Door de klantenservice heel vriendelijk geholpen, en inmiddels staat het juiste zwembad in de tuin. Het verkeerde zwembad is omdat ik niet over eigen vervoer beschik opgehaald. Bedankt, heel goede service!

Daad bij woord

Snelle levering, zeer tevreden.

De bestelling was er snel en de kwaliteit is super goed! Helemaal blij mee :)

Goed ervaring

Website goed in orde, bestelling snel verstuurd. Product goed ontvangen.

veel goedkoper dan ander webshops

snelle bezorging en vergeleken met andere webshop, zijn jullie met de zelfde spullen veel goedkoper

Snelle levering en mooie kwaliteit

Wat een mooie produkten, snelle levering en de gezichtjes van mijn kids toen ze het speelgoed zagen is goud waard Ze zijn er super blij mee. Alles zag er uit zoals het plaatje. Top!

Fijne winkrl

Snelle levering, leuke prijs

goede ervaring

word snel geleverd en artikel precies zoals ik had verwacht

Slecht

Mijn pakket is nog niet bezorgd? Groetjes manon Kickken.

Super!!

Hele snelle verzending, hele goede service!! Snelle communicatie, aardig. Ik zou zeker vaker kopen :) Nu nog klarna toevoegen ;)

Pioniersweg 60

8251 KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!