Top producten!

Zeer fijne geuren

Ik ben inmiddels verslaafd aan de wasparfum; kan niet meer zonder.

Ik gebruik Il Bucato di Adele inmiddels alweer enige tijd en vind alle producten fijn; van wasmiddel en wasverzachter tot de wasparfum en sprays. Mijn was ruikt altijd heerlijk en mijn gezin krijgt vaak vragen hoe het komt, dat hun kleding zo lekker ruikt. Het antwoord is simpel: Il Bucato di Adele. Ik heb de doos met kleine probeer-flesjes al heel vaak cadeau gedaan.

Ik bestel al 2 jaar bij jullie en altijd net ,verzorgd en stevig ingepakt.de levering is super snel de webshop is overzichtelijk en makkelijk en krijg leuke korting op artikelen. Ik ben mega fan

De lekkerste geuren

Altijd snelle levering, een ruim assortiment en de lekkerste geuren. Ze hebben vaak leuke acties en aanbiedingen, al jaren een tevreden klant.

Lekker geuren maar auto geuren moeten sterker en lekkerder worden

De geuren zijn geweldig... maarrr

Ik vind de geuren goed. Wel duur. Jammer is bij 2+1 gratis dat je dan nog net onder gratis verzenden uitkomt. Dus ben je bijna verplicht om er nog 1 te nemen. Dat is zeker een min punt.

Heerlijke geuren, ik kan niet zonder mijn wasparfum

Heerlijke geur. Ik kan niet meer zonder mijn wasparfum’

Heerlijke geurtjes

De was ruikt heel lekker !

Fijne geuren en ik had een kapot pompje en kreeg snel een nieuw geleverd.

Alles in orde Zowel het product als de levering en levertijd. Ook altijd mooie kortingen.

Snelle afhandeling van bestelling

Goed product en snelle afhandeling bestelling.

Wasparfum als kado gekregen voor moederdag, wat een heerlijk geursensatie! Direct een bestelling geplaatst voor meer.

Ik vind het een fijn product. Inmiddels ben ik begonnen met de grote flessen wasparfum, geur voor in de auto en voor in de droger.

Top bedrijf

Top bedrijf met heerlijk producten en geuren

Vlekkeloos

De levering is uitermate snel. Nog nooit oroblemen gehad.

Top kwaliteit

Mijn was ruikt dagen later nog lekker fris, dus echt een aanrader

Super snel geleverd. En de geuren zijn fantastisch.

Heerlijke wasparfums

Ik heb een paar wasparfums ontdekt die heerlijk ruiken. Bestelling wordt heel netjes en snel afgeleverd. Zelfs bij een bepaald bedrag worden geen verzendkosten berekend wat ik goed vind.

Heerlijk

Je krijgt gewoon een goed humeur als je de wasparfum ruikt. Een paar druppels in het vakje van de wasverzachter en zelfs je huis ruikt daarna lekker. Ik ben fan! Tevens was de verzending heel snel, top!

Mijn was ruikt heerlijk!

Mijn was ruikt heerlijk en als het wat minder wordt fris ik het op met de spray.

Zalige geurtjes

Ik gebruik vooral het wasparfum. Zalig om de pas gewassen kleren aan te trekken als ze zo goed ruiken

Wasgoed met een hemelse geur!

Heel tevreden van dit wasparfum!

Vlekken in wasgoed

Die nieuwe wasparfum dolce latte laat vlekken achter op je wasgoed En dat krijg je zelfs na meervoudig wassen (zonder wasparfum) er niet meer uit

Heerlijke geuren

Ik ben gek op de wasparfum en kan niet meer zonder! Ik haalde dit altijd bij onze lokale drogist. Nu besteld via de website, na aanmelden kon ik namelijk bestellen met 10% korting. Gelijk een grote bestelling gedaan. Helaas in de dagen die daar op volgde meerdere mails met 15% korting. Gezien de hoeveelheid van mijn bestelling ben ik voorlopig voorzien, dus dat vind ik erg jammer.

Grote fan van hun geuren

Dit is de beste wasparfum dat ik ooit gebruikt heb! De geuren zijn heerlijk en blijven ook lang na het wassen nog goed aanwezig in het wasgoed. Krijg veel complimenten dat ik (eigenlijk mijn was) altijd zo fris ruik. Ook de vloerzeep ruikt fantastisch, ik kan er ondertussen niet genoeg van krijgen. Thuiskomen in een huis dat lekker ruikt. Daarnaast ben ik ook heel tevreden over de service. Leveringen gebeuren zoals beloofd en alles wordt altijd stevig en netjes verpakt. De klantenservice verdient een compliment. Ik stuurde onlangs een mailtje met een vraag over een product en kreeg binnen de kortste keren een vriendelijk en duidelijk antwoord terug. Echt een top ervaring van begin tot einde!