Prettige producten

Producten zijn fijn, maar verzendkosten te hoog. 7.95 voor 3 kleine flesjes. Dat kan anders volgens mij.

Alles was super snel binnen zowel de wasmiddel als de parfum de wasmiddel was super goed schoon en de was parfums ruiken zo lekker zelfs mijn kindjes zijn er dol op echt een aanrader

Alleen maar goed

Snelle levering en zeer overzichtelijke website

Heerlijk wasparfum en snel verstuurd

Had een proefpakket besteld om de nieuwste geuren uit te proberen. Erg fijn!

Deze kunnen niet tippen aan de geur Californië

Kan niet wachten dat Californië terug is. Nu 3 anderen besteld.

Snelle levering van top product

Weer snel een nieuwe voorraad wasparfum in huis ,duidelijke site en communicatie!

Snelle verzending, goede producten, echt een aanrader!!

Ruikt heerlijk!

Je hebt veel minder nodig dan op het flesje staat!! Het zou perfect zijn als er een handiger doseerdopje bij zou zitten.

Heerlijk

De geuren zijn heerlijk, ook na langere tijd in de kast ruikt de kleding nog lekker. Alleen vind ik het vaak knap lastig om de dop van de flessen open te krijgen. En ik heb geen problemen aan mijn handen. Wellicht dat hier iets aan gedaan kan worden. Verder een top product.

Goed product

Al eerder wasparfums besteld en worden keurig verpakten snel geleverd

Heerlijke luxe

Heerlijke luxe voor elke dag

fijne producten

Er gaat een wereld open! Geuren blijven lang hangen! Het wasmiddel wast schoon

Perfect!

Super snelle levering! En alles heel duidelijk te vinden op de site! Zeer tevreden!

Heel het huis ruikt heerlijk!

Als ik gewassen heb, ruikt het huis naar de heerlijke geuren van de was met de parfum ! Zelf heb ik 3 favorieten. Op mijn verjaardag kreeg ik de doos met verschillende geuren van mijn dochter die ze zelf al een poosje gebruikt, om ook te proberen. Ik was meteen verkocht! En zo ook gelijk mijn favoriete geuren gevonden en nabesteld in grotere uitvoering met de was verzachter erbij. Nu ruikt mijn was en huis net zo lekker als bij mijn dochter!

Goede service en goed assortiment

De was ruikt nu heerlijk . Eerst een beginners set gekocht om uit te vinden wat mijn favoriet gaat worden. Top artikel

Zeer snelle verzending , top producten

De producten zijn top blijft dagen ruiken, de geuren zijn heerlijk , het enige nadeel is hoge verzendingskosten , ik had ze nu gratis door een actie dat was super .

Heerlijke geuren en snelle levering

Zoveel heerlijke geuren

Erg tevreden

Heerlijke geuren!

De geuren zijn heerlijk! Blijft lang in de kleding. Ik heb eerst een proefverpakking gekocht. Veel van de geuren zijn verrassend lekker na gebruik! Inmiddels heb al een aantal flessen gekocht. Ik ben fan!!

Fantastische geuren!

Werkelijk elke geur is lekker, je hebt maar een klein beetje nodig en de was ruikt heerlijk!

Super :-)

Het product is erg fijn en het personeel is heel aardig en reageert direct op de mail.

Wat een geweldige heerlijke geuren

Mijn was ruikt zo lekker en ik doe de geuren ook in een geur versprijder zodat mijn huis altijd lekker ruikt ook met 2 honden en 1 kat. Wat ons gezin betreft een dikke 10

Zaligheid

Stipt en altijd goed verpakt

Was ruikt heerlijk

De Bianco Puro ruikt heerlijk. Dopje toevoegen in je wasverzachterbakje is genoeg om je kleding en je huis heerlijk te laten ruiken. Enige nadeel is dat er vaak, als je het in het dopje doet, er vloeistof over de fles gaat als je de dop er weer op doet,

Heerlijk

Lekkere frisse geuren in proefpakket