De geur is goed en blijft lang hangen. De levering is netjes optijd. Alleen de doppen zijn soms heel moeilijk open te krijgen!

Prettige website, snelle en correcte levering. Heerlijke wasparfums! Aanrader

Supee!

Producten zijn geweldig en de service ook. Wel jammer dat het zo duur is….

Snelle levering. Alles netjes verpakt en zelfs de verpakking ruikt lekker :)

Heerlijk ruikende wasparfums

Heerlijk, ruikende wasparfums. Niet alleen wij, maar ook onze vrienden genieten hiervan, als wij ons net gewassen kleding dragen.

Besteld kreeg het de volgende dag binnen goeie snelle levering. En de geuren heerlijk zodra deze op zijn bestel ik nieuwe

Heerlijk product

Niet alleen je was, maar je hele huis ruikt naar wasparfum. Met de klantenservice ook te maken gehad, dat was zeker meer als vriendelijk en oplossingsgericht met ook nog een extraatje, kortom super tevreden!

Top product

Heerlijke geuren en je hebt maar weinig nodig

Super product wat je was en de mens een vrolijke noost geeft

Al vele verschillende geuren geprobeert en het is heerlijk om al je was en kleding stukken een heerlijke geurboost mee te geven En wanneer je een handdoek of kledingstuk aantrekt je gelijk vrolijk wordt vd verfijnde geuren En leuk als kado te geven

Nette website, super snelle verzending en altijd iets van korting of zo als nu extra product bij je bestelling. Mijn vriendin heeft dag er na ook geljjk besteld.

Ruikt heerlijk

Ik hang bijn beddengoed in het trappengat en dan heb je gelijk een huisparfum. Veel verschillende geuren. En regelmatig nieuwe. Ik kon ooit niet vinden waar ik de actiecode , voor een gratis flesje van een nieuwe geur niet invullen en zette deze bij de opmerkingen. De actie was voorbij maar toch nog gekregen. O ja ook fijn dat ze pakketjes hebben met verschillende geuren voor 1 a2 wasbeurten zodat je ze kunt proberen.

Een heerlijke geurbeleving

Vind eigenlijk frisse was het lekkerst ruilen, maar andere geuren zijn ook zeker de moeite waard. Maar wel aan de prijs vind ik.

Heerlijke geuren

Als je een extra geurtje bij de was doet blijft deze dagen lang heerlijk ruiken, ook bij het beddengoed, het is nu een genot om in slaap te vallen met zo’n lekkere geur

Heerlijke geuren 100% aanrader

Voldoet aan verwachting Heerlijke geuren die lang blijven hangen. Ik kan dit iedereen voor 100% aanraden.

De was, en je hele huis, ruikt heerlijk

De was en het hele huis ruikt heerlijk

Heerlijke wasparfum

Ik vind het een heerlijke wasparfum,het enige wat beter zou kunnen is de opening van het flesje. Zou fijn zijn als die kleiner is,ik schiet nogal eens uit. Verder niets aan veranderen,is een top product Hartelijke groet

super spul

Heel je huis ruikt ernaar, de fles was op en toen heb ik mijn gewone robijn weer gepakt, maar dat haalt het niet bij deze wasparfum. De nieuwe Rouge is heerlijk en ik heb standaard de Pure withe. heerlijk!!!!!.

Heerlijke geur

Ik vind het makkelijk in gebruik je bent weinig nodig en de geur hangt door het hele huis als je gewassen hebt.

Mooie prijzen, snelle levering, top service!

Prima service op alle gebied

Prima service op alle gebied

FANTASTISCH

Ben echt zo'n fan van deze wasparfums! Ruikt echt hemels en krijg ook zo vaak complimenten van mensen! Ik ruik de hele dag mn eigen was en geniet er intens van!

Ik vind de wasparfum een geweldig product omdat mijn was er heerlijk van ruikt. Een aantal geuren zijn mijn favoriete De was is ook lekker zacht Ik ben er heel tevreden mee .

Lekker wasparfum, snelle levering, Helemaal top!

Supersnelle verzending en heerlijke geuren !!

Heerlijke wasparfum echt een aanrader !! Alle geuren zijn echt zalig en blijven ook lang ruiken in tegenstelling tot vele andere wasparfums.

ruikt lekker

ruikt heel lekker ben al heel lang klant. jammer dat ik nooit korting krijg. wel heel aggresief voor de rubbers van je wasmachine.laat nergens een druppel opvallen van het wasparfum. Ik had deze in een kast staan met geverfde panelen geeft een hele vlek eet je lak op.