Heerlijke geuren

De was ruikt heerlijk!

Hemelse geuren

Vlotte levering

Een hele goede service

Leuke webwinkel met leuke akties En de service is top

Het wasgoed ruikt zo lekker ik zal dit aan iedereen door geven om dit product te gaan gebruiken

4 februari besteld

4 februari besteld maar nog niets ontvangen. Na het plaatsen van bovenstaande review is er gelijk contact geweest met uitleg waarom de levering nog niet was ontvangen. Super om zo snel een reactie te krijgen. Voor deze klantvriendelijke actie een dikke tien.

top

de geur is fantastisch blijft lang ruiken. prijs kwaliteit verhouding is goed. website goed overzichtelijk en snelle levering. kortom het is een aanrader. Al veel mensen op bezoek gehad die zeiden dat het zo lekker in mijn huis ruikt en zijn klant geworden. Ook de interieur geur is heel goed, niet overheersend en ruikt goed niet zwaar.

Snelle service!

Snel ontvangen, helaas niet helemaal goed maar netjes opgelost.

Super geurtjes

Over de geuren en kwaliteit van jullie producten kan ik alleen maar vol lof zijn. Mijn kledij en huis ruiken heerlijk als ik ze gebruik! Mijn zoontje vind het geweldig dat zijn knuffels zo heerlijk ruiken, en ook zo lang.

Zeer vlotte en correcte levering.

Alles werd zeer snel en correct geleverd. Een dikke pluim!

Ruikt erg lekker. Blijft lang hangen en het hele huis ruikt lekker als ik me was ophang.

Goed maar jammer

Ik heb vorige week 3 flessen besteld. Dat doe ik vaker, maar kreeg nu een mail dat je bij een bepaald bedrag de nieuwe geur krijgt. Die zou ik ook nog wel willen proberen.

Er zitten lekkere geuren tussen

Er zitten lekkere geuren tussen , in vergelijking met concurrent “wasgeluk “ blijft deze parfum minder lang ruiken helaas

Goed en snel

Alleen beetje diur

Even zoeken wat je favoriete geur is , als je het wasgoed in de droger doet is de geur minder intensief dan op de droogrek. Geur blijft lang hangen . Ik doe minder in het wasverzachterbakje dan aangegeven . Dan ruikt het ook goed en is minder overweldigend , het heel huis ruikt ernaar . Om er mee te starten zijn de kleine flesjes ideaal, zodat je je favoriete geur kan vinden .

Was ruikt heerlijk! En het huis ook als de was boven hangt. Je hebt weinig nodig. Ik wissel regelmatig van geur zodat ik het zelf ook blijf ruiken.

Snelle levering en goed verpakt. En het product doet wat het moet doen en dat is heerlijk.

Snel bezorgt

Vh eerst bestelt , maar zag de kortings code niet staan ,waar ik recht op had. Te kleine letters. Dat wel verteld bij de bestelling, maar daar is jammer genoeg niets mee gedaan. Is toch €8,00 Gr simonr

Lekkere geuren, snelle service

De levering was snel. De geuren zijn heerlijk. Blijven lang hangen.

Heerlijk!

Veel andere wasparfums geprobeerd, maar deze blijft je echt beste ruiken! Je hoeft maar weinig te gebruiken en de geur blijft je lang ruiken.

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren en snelle levering

Snelle en correcte levering

Hele goede levering en communicatie. Product is super! Kan niet meer zonder.

Wat een geweldig product

Nooit meer last van vieze, muffe sport en werkkleding.. blijft lang heerlijk ruiken. je kunt zelf bepalen hoeveel je gebruikt, je bepaalt dus zelf hoe sterk je parfum ruikt.

een geur die heel lang blijft hangen :-*

De geur gaat echt lang mee, mijn man wast zelfs zijn werkkleding en handdoeken ruiken de hele badkamer. Ik raad het ten zeerste aan

Ruikt heerlijk!

Was snel binnen! De was en het hele huis ruikt heerlijk naar de wasparfum

Heel tevreden klant

Was ruikt heerlijk!