Beste aankoop

Sinds ik kennis heb gemaakt met parfumwas wil ik niks anders meer, weg met de waskorrels en andere wasgeurtjes. Mn hele huis ruikt lekker en mn zwarte wasruikt niet meer zo muf. Ben heel tevreden en ik raad iedereen aan om dit te gebruiken.

Tevreden met bestelling

Bestellen ging makkelijk, levering vlot en fijne producten

Goede snelle servce

Prijzig maar goed

Snel en goed geleverd

Top! Heerlijke geuren! Ik ben verslaafd!

Altijd snelle levering. Heerlijke geuren die lang blijven hangen. Ik wil niets anders meer!

Heerlijke geuren!

Ik ben begonnen met het test pakket om mijn geurtje te kiezen.. het was gewoon een feest om elk flesje te gebruiken. Heel het huis ruikte heerlijk! Elke week een nieuwe geur om te ontdekken.. ik heb nadien mijn 2 favorieten meteen in het groot besteld.. ik was niet meer zonder.!

Heerlijke geur, snel geleverd

Heerlijke geuren voor je was! En de bestelling werd snel geleverd.

De geurtjes zijn zeer aangenaam

Als een wasbeurt gedaan hebt ruikt je hele berging eeg goed samen met het wasgoed . De produkten zijn wel nogal prijzig .

Langdurig fris wasgoed

Ik gebruik het wasparfum sinds 2019 speciaal voor het beddengoed en handdoeken. Het beddengoed ruikt door het parfum nog weken lang in de kast heerlijk fris en uiteraard daarna op bed. Je hebt er maar een heel klein beetje per wasbeurt van nodig.

Heerlijke geuren waar je lang plezier van hebt

Mijn eerste ervaring was bij een vriendin. Die trui van haar zoon rook zo lekker Meteen thuis drie verschillende flesjes besteld en ik gebruik t nog steeds. Nooit meer wasverzachter, alleen nog de was parfum. Geur blijft lang hangen.

Geweldige geuren en super service.

Super geuren, goede kwaliteit en snelle service

Grote fan

Snel en heerlijke geuren

Bestelling volgende dag al binnen

Topkwaliteit

Ben al een aantal jaar aan het bestellen langs deze weg, steeds op tijd, bioproducten!

Aanrader

Snelle levering! Geurtjes zijn stuk voor stuk heerlijk en geven mij was een heerlijke geur!

Zo blij mee , heerlijk geurend beddengoed !

Vlotte levering en wasparfum is een aanrader.

Vlotte levering en de wasparfum is een aanrader. De was ruikt heerlijk voor een lange tijd.

Fantastisch!!

De was parfum geur blijf je gewoon ruiken! Ik ben dan!

Wassen is wel heel feestelijk zo!

Je hele huis geurt heerlijk!

Ben inmiddels verslaafd aan het wasparfum ! Zalig …… Een scheutje parfum bijvoorbeeld bij het beddengoed en het is de hele week genieten op je slaapkamer.

Lekkere geuren.

De was, nee het hele huis ruikt heerlijk!

Ik combineer het met simpele azijn.

Lekkere geur

Als je voldoende gebruikt ruikt het wasgoed heerlijk… ik persoonlijk zou wel meer gebruiken dan aanbevolen dosering maar dan is het flesje snel op ook natuurlijk en niet van de goedkoopste …

Heerlijke geur

De geur blijft lang in de kleding en beddengoed.

De bestelling en levering is zeer vlot verlopen. Deze levering gebeurde snel en correct ondanks de drukke kerstperiode. Een echte aanrader! De producten zijn een meerwaarde en je ruikt deze parfum zeer goed wanneer je het wasgoed uit de droogkast haalt.