Snel geleverd en heerlijke geuren.

Dit was mijn eerste bestelling hier maar ben super tevreden. Het is snel geleverd en de geuren zijn top!

Prima product

Tot nu toe degene die ik gebruikt heb ruiken goed, door de probeer flacons heb ik een goed beeld welke geuren er zijn, en kan ik straks de grotere flessen aanschaffen

Producten ruiken lekker

Producten ruiken lekker, al staan ze niet open om een staaltje mee te sturen zodat je achteraf meer koopt. Dat doen andere sites wel. Dat is wel jammer.

Prima product met heerlijke geuren

Het ruikt super Zou wel blij zijn met een losse vuldop voor de juiste hoeveelheid per wasbeurt

Wasparfum

Is gewoon de beste

heerlijk

de was ruikt heerlijk

Super producten, snelle service

Heerlijke was geuren. Vooral yang ylang

Het is niet echt goedkoop maar wel word je hele was heerlijk van geur

Fijne geuren, supersnel geleverd

Voor het eerst dit merk van wasmarfum besteld en zeer tevreden mee. Heerlijke geuren. Diamante blu en argan zijn top. Snelle verzending.

Heerlijk!

Product geprobeerd via een vriendin en ik was er gelijk weg van. Door de handdoeken rook de hele badkamer heerlijk lange tijd. Het had nog meer sterren gekregen als het niet zo duur zou zijn want dat is het helaas wel.

Het product is echt super!

De was ruikt weken heerlijk, als het hangt te drogen ruikt je hele huis lekker. Stuk beter dan gewone wasverzachter met een geurtje of wasparels.

Snelle verzending

Makkelijke webshop, goede uitleg bij de verschillende producten. Snelle verzending en spullen zijn goed verpakt. Heerlijke wasparfums,vooral de doos met verschillende geuren om uit te proberen is een aanrader. Elke was is nu een feestje. Een opmerking: ik heb een waterontharder en ik hoef maar 1 dopje wasparfum bij de was te doen voor een heerlijke geurende was.

Snelle levering en heerlijk geurende wasparfum

Ik ben erg blij met mijn product de wasparfum! De kleding ruikt heerlijk en als de was hangt te drogen erg lekkere geur in huis! Maar ik gebruik het ook op de stofzuigerzak, op een geurzakje in de auto!

Heel fijn

Heel fijn

Geweldig product

Door vriendin erop gewezen en nu mijn eigen set van drie flacons aangeschaft. Wat ruikt dit lekker zeg!! Zou alleen een doseerdopje erbij wel een handige optie vinden, misschien iets om op te nemen in jullie assortiment

Lekkere geuren , erg kleine verpakkingen

Lekkere geuren, de 1 ruik je beter na gebruik dan de andere. Erg kleine hoeveelheden per geur, daardoor vind ik de aanschafprijs erg duur. Desalniettemin zijn de geuren lekker!

Mijn was ruikt heerlijk!

De geur is niet overheersend. Ik gebruik van de proefflesjes de helft ipv het hele flesje.

Snel geleverd, heerlijke geuren!

Wil niet meer zonder, krijg veel opmerkingen over mijn lekker ruikende kleding!

Mooie verpakking met alle geuren

Op Deze manier kan ik alles proberen.

Snel en lekker

Snelle levering, heerlijk ruikende producten

Heerlijk! Het hele huis ruikt ernaar!

Ik kreeg een proefje bij een kadootje en besloot een fles te bestellen.

Het hele huis ruikt ernaar heerlijk

Product uitstekend

Ik ben zeer tevreden , wasgoed blijft langer zijn goede geur bewaren

Ruikt heerlijk

Mijn hele huis ruikt dagenlang heerlijk als ik gewassen heb. De flessen zijn aan de prijs, dat wel, maar het is het wel waard. Lekkere geur die lang blijft hangen.