Super lekkere was parfum En goede snelle service

Goede producten

Goede producten en snelle service

Super fijne producten

Altijd op tijd geleverd! Zelfs in drukke tijden

Heerlijke geur

Het hele huis ruikt lekker als je aan het wassen bent.

De wasparfum is heel voordelig in gebruik en blijft nog heel lang ruiken. De geurparfum heeft een niet overheersende geur en ook weer voordelig in gebruik. Voor mij en mijn gezin geen ander merk meer.

prima snelle levering

heel tevreden met het product

De was ruikt weer heerlijk

Het is echt ideale was parfum een paar drupjes is genoeg en alles ruikt weer heerlijk.

ik ben heel tevreden over de producten

Met jullie geuren ruiken mijn kleren fris gewassen zelfs na weken ruiken ze nog altijd fris gewassen

Vlotte bezorging

Verrukkelijk

Heerlijke geur en super snelle service !

Aanrader voor iedereen die wast

De sample box besteld en bij iedere was nog steeds een verrassing welke heerlijke lucht mijn huis vult. De was doen is opeens minder erg.

Alles top, behalve het verzendtarief

Geweldig product, snel geleverd. Een paar maanden terug bij een vriendin ontdekt en sindsdien wishlist materiaal. Bestelling lang niet geplaatst vanwege het hoge zendtarief. €7+ is echt absurd veel in deze tijd. Indien kortingsregels niet meer voordeel bieden dan verzendtarieven weerhoudt het mij tot het plaatsen van bestellingen. De actie op 11&12 december kwam dan ook echt als een fijne verrassing !

Hartsikke goed

Hartsikke goed snel in huis

Super snel binnen

Ik bestel graag bij jullie. Het is altijd super snel binnen :-) Top

Heerlijke geuren, voor dagen lang fris beddengoed!

Genieten van heerlijk geurende schone was. Geur blijft lang hangen. Ik ben fan!

Nieuwe geuren

Eerst de geuren uitproberen die in het pakketje zitten. Alles ziet er keurig uit. Alleen jammer dat het zulke kleine letters zijn op de flesjes en niet in het Nederlands. Verder heel tevreden.

Ik ben pas bezig met eerste flesje... En dat ruikt lekker

Heerlijke geuren voor de was

Pas een proefpakket besteld met 10 wasgeuren. Tot nu toe 1 flesje gebruikt. Met 1 flesje heb ik 3x een was gedaan. Ik ben erg blij tot nu toe, weinig nodig en je was ruikt heerlijk. Normaal gebruikte ik altijd wasverzachter. Wel vind ik de verzendkosten echt te hoog! Zeker voor deze kleine proefverpakking. Gelukkig heb ik gratis kunnen laten verzenden met een kortingscode.

nieuwe ervaring

Voor de eerste maal vorige week de wasparfum "frisse was" gebruikt. De geur is wat ik hag gehoopt, de hele wasruimte waar het wasgoed te drogen hing rook heel fijn. De geur blijft nadien heel subtiel aanwezig, na enkele dagen is deze volledig verdwenen. Minpunt: ik stel mij vragen bij de milieuvriendelijkheid van het product.

Voldoet aan mijn verwachting, blijft lang ruiken.

Voldoet aan mijn verwachting

Duidelijk en snel

Alles heel duidelijk te vinden en snelle verzending!

Goede service, maar duur.

Duur voor wat is. Wel goed voor einde jaar.

Superproduct

Zalige geurtjes die blijven hangen !! En niet storend zijn …

Producten nog steeds niet ontvangen.

Geen ervaringen om te delen want nog steeds geen producten ontvangen. De levering wordt nl. steeds uitgesteld.

Ik word helemaal blij als ik moet wassen. De geur blijft ook heel lang en is niet gauw vervlogen