Geweldige producten, perfect geleverd

Duidelijke webwinkel, na een fout van mijzelf uitstekend geholpen door klantenservice, snelle levering. TOP!

Heerlijk en snelle levering

Kan er niet meer buiten

Heerlijk

Zo lekker als ik weer een wasje ophang in mijn huis.

Heerlijke geuren

Wij voegen een klein beetje wasparfum toe aan de was. Onze was ruikt heerlijk fris!

Heel blij met deze ontdekking!

Wat een zalige geuren wasparfum! Ik denk dat mijn was nog nooit zó lekker heeft geroken. Ik wil nooit anders meer. Ik vind het een uniek product met een grote variëteit aan geuren, allemaal even lekker. Service goed, vlotte verzending. Erg tevreden mee!

Gevonden wat ik zocht!

Heerlijke geuren en heel goede service! Een vaste klant erbij.

Teleurgesteld

Bestel al een jaar elke keer nieuwe was parfum, deze keer helaas de donderdag voor Black friday besteld. Black friday zelf leuke acties maar er is geen compensatie of iets aangeboden. Vind ik erg jammer, aangezien je toch snel voor boven de 50 euro besteld.

Geur lekker, verzendkosten te duur.

De geuren zijn lekker maar je moet best veel in 1 keer bestellen voor gratis verzendkosten. Wat mij betreft mag het bedrag, zoals de meeste winkels naar €20.

Gewoon geweldig!

Heel veel keuze uit verschillende geuren. Steeds zalig ruikende was. Zelfs in het pannetje op de kachel een paar druppels en heel het huis ruikt lekker.

Heerlijke producten!

Goede producten en snelle levering

Verrukkelijk

De heerlijkste wasparfum die er is. Super lekkere geuren, altijd weer een feestje om de was te doen.

Heerlijk!

Ik heb eerst een proefpakket wasparfum besteld, hierna een keuze gemaakt en een bestelling geplaatst ; 3 flessen wasparfum en wasmiddel voor donkerwasgoed, fijnwasgoed en een wasverzachter… Alles netjes ontvangen, vind t misschien toch wel tegenvallen dat er bij zo’n grote bestelling dan geen cadeautje zit, al was het maar een klein proef flesje ofzo.

Heel vriendelijk en fijn bedrijf

Top product de geur is super lekker en blijft lang bestaan . Echt een aanrader !

Snel en netjes

Makkelijk te bestellen. Snel en netjes.

Altijd top service goede geuren

Goede kwaliteit en service gebruiken het al jaren

Heerlijke geuren !

Heerlijke geuren ! Het hele huis ruikt fris als je dit bij je wasgoed doet! Kleding blijft nog lang lekker fris ruiken.

Alles is zo lekker!

Ik ben zo blij met ik bucatini di Adèle. De nieuwe kerst geur patisserie mag van mij vast in het assortiment wat is hij lekker. Of een grote fles zou ik ook al heel blij van worden. Verder weer super snel en netjes verzonden.

Heerlijk

Heerlijk wasparfum, snel verzonden.

Snelle levering, heerlijke producten

Als je deze parfum eenmaal gebruikt hebt wil je nooit meer zonder. Alle geuren zijn fantastisch en je huis ruikt heerlijk fris voor lange tijd.

Het ziet er heel leuk uit.

Ik heb de pech dat ik Corona kreeg en niets kan ruiken. Bovendien vind ik de flesjes heel erg klein. Visual merchandising is wel top!

Heerlijke wasparfum. Hele huis ruikt lekker. Snelle levering. Enige minpuntje; als vaste klant krijg je zeldzaam korting op bestellingen.

Tevreden

Snelle levering en top product

heerlijke parfum voor de was

Genieten van de heerlijke geuren, je was ruikt langer fris, en vooral voor sportkleding een aanrader.

erg tevreden

Mijn was ruikt heerlijk.