Heerlijke geuren en snelle levering

De geuren zijn heerlijk en de nieuwe fitness geur een topper

Het is echt fantastisch

De was ruikt fantastisch Je huis erbij!

Heerlijke geuren

Snelle levering leuke acties en de geur is echt fantastisch.

Klantvriendelijk

Snelle levering, snel reactie op mail. Heerlijk product.

Super producten

De producten zijn super goed geur is erg goed en blijft lang ruiken. De service van de site en het snelle verzenden en leveren mogen er ook zijn.

De was heeft nog nooit zo lekker geroken, is ook nog eens zuinig in gebruik. De geurstokjes zijn ook fantastisch!

Producten zijn heerlijk en bedrijf is geweldig!

Goede producten. En voor mij als klant geen gesleep meer met wasmiddel. En dan die lekkere geuren die lekker lang blijven hangen in de was! De kersthuisjes zijn zo cute!

Heerlijke geuren

Hang de dekbedden op en je hebt ook nog eens een heerlijke huisparfum. Zo zalig als je jezelf met de geurende handdoeken afdroogt. En ook als deodorant werkt t goed, ga je zweten dan geven je kleren een heerlijke geur af.

Geweldig!

Super snelle service. Mijn was heeft nog nooit zo heerlijk geroken! ❤️

Gewoon goed

Top spul...ruikt goed. Blijft goed ruiken na het wassen en de droger.

Heeeeeerlijk

Heerlijke wasparfum, wil niet meer anders.

Gewoon snel geleverd en goed product

Goed product snel geleverd

Heerlijk ruikende kleding

Heerlijk ruikende kleding, beddengoed. Als ik de gordijnen was, ruikt het hele huis lekker fris :-)

Super snelle levering

Ik heb eerst proef verpakking besteld en al snel ontdekte ik een favoriet! Puur wit wasparfum is zooooooo ongelooflijk lekker ! Direct een grote fles besteld en die ook weer snel in huis had! En de kortingscode die je per mail krijgt zijn een leuk extraatje!

Heerlijk!

Heerlijk ruikende was en huis

Heerlijke producten en goede service!

Krijg veel complimenten dat onze was zo lekker ruikt

Heel het huis ruikt lekk

produckt is geweldig

ik weet jullie kunnen er niets aan doen maar 2november besteld en nu 9november en is nog steeds niet aangekomen ..... en postnl zegt levering tijd niet gekend ???????

Helemaal top!

Snelle en goed verzorgde levering en goede communicatie met de klant vanaf het moment van de bestelling tot aan de aflevering.

Duidelijke site, snelle levering

Goede Produkten , makkelijk bestel proces en snelle levering

Heerlijke wasparfum en snelle levering!!!

Heerlijke wasparfum en snelle levering!!!

Beetje teleurgesteld

Een aantal flessen besteld na de proefverpakking. Helaas was bij aankomst en al te ruiken een fles kapot/open. Verder wel tevreden met de parfum!

Heerlijke wasgeuren, ruime keuze, makkelijk in het gebruik en blijft echt lang geuren, je was ruikt er heerlijk van. Er is zelfs een proefpakket beschikbaar om je favoriete geur(en) te ontdekken. Je hebt er niet veel van nodig, dus gaat best lang mee. Ik vind het een aanrader!!!

Heerlijke wasparfum voor de laagste prijs.

Fantastische geuren

De eerste eer het pakketje besteld met de verschillende geuren en was gelijk verkocht ik heb daarna maar direct 3 grote flessen gekocht . Het zou fijn zijn om een zachte geur te kunnen hebben voor baby's/kinderen.