Heerlijke geuren

Fantastische geuren door heel het huis . Zeer aangenaam. Zelfs als je vergeten bent om parfum op te doen ruik je nog heel lekker

Geweldig!

Erg lekkere geuren de was ruikt heelijk!!

Heerlijk

Lekkere geur van je was

Heerlijke geuren. Eerst met proefpakket de favorieten gezocht en die nu besteld.

Heerlijke geuren!!

Het test pakket is makkelijk in gebruik met de flesjes. De geuren zijn onwaarschijnlijk heerlijk! 1 wasje en heel je huis ruikt voor een aantal dagen zo goed! Ik ben na het testpakket er nog steeds niet uit welke geur mijn favoriet is.. ik zou ze liefst alle 10 willen..

Ik heb nu nog niet zo veel ervaring ermee.

Ik heb een proefwerken gekocht maar weet niet zo goed hoeveel ik bij de was moet doen. Staat niet op de omschrijving. Ik ben de geuren dus aan het testen en zoals het er naar uitziet zitten er lekkere geuren bij. En het ruikt ook lang

Lekkere parfum

Binnen 2 dagen binnen en het is goedkoper dan bij andere omdat je er 3 tegelijk kan bestellen en dan veel goedkoper uit bent

Alweer heerlijke geurtjes aan mijn was! Zalig

Zeer vlotte bestelling. Alles makkelijk terug te vinden op de site. Ongelofelijk hoe snel mijn bestelling toegekomen is. Zeer goed verpakt, Een aanrader!!

Verrast

Een kerstcadeau voor mijn dochter besteld waarvan ik de grootte van de verpakking (kersthuis) had groter verwacht. Geurtjes heb ik zelf ook en daarom weet ik dat ze het lekker gaat vinden.

Heerlijke wasparfum en snelle levering!

De geuren van de drie wasparfums zijn top! Heb ze ook aangeraden bij vrienden. Verder viel de snelle levering op!

Heerlijke wasparfum

Ik ben heel blij met de wasparfum. Mijn waskamer ruikt heerlijk en kleding ruikt heerlijk. Ondanks dat ik weinig ruik door verstopte neus altijd. Dit ruik jk wel. Tip : Zou wel fijn zijn als je nog minder nodig zou zijn voor een hele was. En misschien ook geuren die herkenbaar zijn maken. Verder is het goed zoals het is.

Geweldige parfum voor je was en als heerlijke geur in huis

Ik kwam bij mijn vriendin en die heeft zo'n heerlijke geur in huis. En ik vroeg haar wat zij gebruikt. Voor haar was en haar huis. Dit was Il Bucato Di Adele. En wij op naar Delft. Want in de buurt van Brabant niet te koop. Ik gebruik t nu 3 maanden en ik heb nu al 6 vriendinnen aan deze heerlijke geuren geholpen, het is gewoon heerlijk fris geurend in mijn huis. Ik ben blij dat ik het gekocht heb en de prijs en inhoud van het flesje zijn goed in verhouding. Dus kopen allemaal.

snelle verzending en geweldige geuren

ik heb snel de box met verschillende geuren verzonden gekregen en ik moet zeggen wauw echt top alles ruikt er naar niet alleen de was maar de hele ruimte echt top zo lekker........

Top snel

Ik had het tijd binnen

Schandalig

Het was een snelle levering. Maar ik vind die 7 euro en een paar cent schandalig wat je moet betalen. Het is overal 3 euro en een beetje. Dus volgende keer bestel ik echt ergens anders

Wasparfum is top

Ik bestel redelijk vaak,maar je krijgt nooit korting,dat vind ik erg jammer Het ïs duus,maar geen korting of extraatje

Snelle levering goede produkten

Wasjes draaien wordt veel leuker met deze wasparfums. Ik heb de grote fles “frisse was” ruikt heerlijk naar pasgewassen was en het kersthuisje limited edition met zeep geur .. dat is echt een heerlijke zeepgeur ! Alsof je net gedoucht hebt als je er (met deze in gewassen kleding) mee loopt De fles had wel in 500 ml gemogen. Ik heb nu in totaal3 x 100 ml ervan besteld .. kom ik nu duurder uit. Maargoed is speciale Kerst editie natuurlijk

Super blij mee maar gebruik een pipet met dat dopje wordt het zo vies allemaal

De was ruikt heel lekker

Eenmaal geprobeerd en wil niks anders meer

Nieuwsgierig naar begrip wasparfum 3 kleine flesjes gekocht om te kijken wat het nu anders deed dan wasverzachter. Nou een heleboel! Een minimale hoeveelheid wasparfum geeft je was een geweldige heerlijke geur. Je huis, je kasten ruiken heerlijk. Kortom ik wil niks anders meer dan een heel klein beetje wasparfum in het wasverzachter bakje. En er zijn volop heerlijke geuren, iedereen kan haar favoriete er tussen vinden. Laat de hoge prijs je niet afschrikken, en zwicht niet voor namaak. Mijn proef flesjes zijn nog steeds niet leeg!

Super aangename geuren!!

Het is zalig om je was uit de kast te halen met z’n aangename geur! Ook het bedlinnen , de badhanddoeken, ..,

Lekkere geuren

Super !

Snelle correcte levering , goed verpakt

Zeer goed en geur is zalig

Ruikt heerlijk,zeker aan te raden