Gewoon geweldig!

Heel veel keuze uit verschillende geuren. Steeds zalig ruikende was. Zelfs in het pannetje op de kachel een paar druppels en heel het huis ruikt lekker.

Heerlijke producten!

Goede producten en snelle levering

Verrukkelijk

De heerlijkste wasparfum die er is. Super lekkere geuren, altijd weer een feestje om de was te doen.

Heerlijk!

Ik heb eerst een proefpakket wasparfum besteld, hierna een keuze gemaakt en een bestelling geplaatst ; 3 flessen wasparfum en wasmiddel voor donkerwasgoed, fijnwasgoed en een wasverzachter… Alles netjes ontvangen, vind t misschien toch wel tegenvallen dat er bij zo’n grote bestelling dan geen cadeautje zit, al was het maar een klein proef flesje ofzo.

Heel vriendelijk en fijn bedrijf

Top product de geur is super lekker en blijft lang bestaan . Echt een aanrader !

Snel en netjes

Makkelijk te bestellen. Snel en netjes.

Altijd top service goede geuren

Goede kwaliteit en service gebruiken het al jaren

Heerlijke geuren !

Heerlijke geuren ! Het hele huis ruikt fris als je dit bij je wasgoed doet! Kleding blijft nog lang lekker fris ruiken.

Alles is zo lekker!

Ik ben zo blij met ik bucatini di Adèle. De nieuwe kerst geur patisserie mag van mij vast in het assortiment wat is hij lekker. Of een grote fles zou ik ook al heel blij van worden. Verder weer super snel en netjes verzonden.

Heerlijk

Heerlijk wasparfum, snel verzonden.

Snelle levering, heerlijke producten

Als je deze parfum eenmaal gebruikt hebt wil je nooit meer zonder. Alle geuren zijn fantastisch en je huis ruikt heerlijk fris voor lange tijd.

Het ziet er heel leuk uit.

Ik heb de pech dat ik Corona kreeg en niets kan ruiken. Bovendien vind ik de flesjes heel erg klein. Visual merchandising is wel top!

Heerlijke wasparfum. Hele huis ruikt lekker. Snelle levering. Enige minpuntje; als vaste klant krijg je zeldzaam korting op bestellingen.

Tevreden

Snelle levering en top product

heerlijke parfum voor de was

Genieten van de heerlijke geuren, je was ruikt langer fris, en vooral voor sportkleding een aanrader.

erg tevreden

Mijn was ruikt heerlijk.

snelle levering van deze mooie geuren

snelle levering van deze mooie geuren

Super tevreden, kwaliteit, prijs en verzending

Ik ben al langere tijd klant en koop normaal altijd in de fysieke winkel. Ik heb deze keer voor het eerst online besteld en ben verrast tevreden over de snelle verzending, ik had het de volgende dag namelijk al in huis!

Service was snel. Binnen 2 dagen bezorgd en goed verpakt ! Ik ben tevreden !

Topppppp

Snelle levering en had vd zomer nog een actie flesje met de geur California tegoed,in de beschrijving erbij gezet en ja hoor het zat erbij.. Echt een goede service en ik kan weer heerlijk wassen! Me hele huis ruikt weer heerlijk!!!

Snel, kwaliteit

Jammer dat de black friday de dag daarna was, ik heb niet kunnen profiteren

Beste wasparfum

Iedereen zou dit in huis moeten hebben

Geweldig. Goede service en prachtig product!

Goede service en geweldige producten. Heb het reeds aangeraden bij andere mensen. Top!

Vlotte service

Gemakkelijk te bestellen , overzichtelijke keuze, heerlijke geuren

Geweldig!!

De wasparfum is geweldig maar ook zeker het personeel onwijs vriendelijk en behulpzaam. Het enigste is dat het vrij prijzig is.