Sublieme geuren - uitstekende levering

Ik bestelde de wasgeuren en de dag nadien had ik alles al in huis. Nooit was ik meer tevreden over de heerlijke geuren van mijn wasgoed. Doe zo verder!

mooie website

Eenvoudig en gemakkelijk te bestellen. Duidelijke opvolging en snelle levering

Heerlijk geurende was ! Vindt het alleen wel wat prijzig

De was ruikt heerlijk

Mijn was ruikt ontzettend lekker !!!!

Top producten en service!

De wasparfums zijn van hoge kwaliteit en de service is goed en snel!

Heerlijke geur verfrissend

Heerlijk pas 1 flesje gebruikt van proef pakket Ben nu al enthousiast ben benieuwd naar de andere geuren

Zeer aangename geur, zonder dat het te overheersend is.

Makkelijk te gebruiken. Aangename geur. Niet te zwaar.

Ik ben super tevreden over deze firma, communicatie gebeurt heel snel en correct, zoals het hoort. Ik bestel al een tijdje bij hen en ben ook uitermate tevreden over hun producten.

Fantastisch!

Heerlijke wasparfum, echt een aanrader!

Super tevreden

Goede kwaliteit, snel bezorgd. Ik ben erg tevreden en ga ik zeker weer bestellen.

Heerlijke Wasparfum snelle levering top

Heerlijke Wasparfum snelle levering top

Mis persoonlijke service

Het wasparfum is heerlijk en de verzending snel. Wel jammer dat er nul reactie volgt op mijn begeleidende vraag over de onbruikbare code die ik per mail toegestuurd had gekregen, of mijn vraag over monsters van de nieuwe classics geuren. Volgens mij kun je met een product als dit wasparfum, veel trouwe/vaste klanten krijgen. Die vinden het fijn om iets van persoonlijke service (of een terugkoppeling) te ontvangen!

Superfrisse geur van de was en huis

De was ruikt super lekker en fris en daardoor ook het huis. Het enige is dat het niet heel goedkoop is. Maar wel altijd frisse kleding

Prima product, goed verpakt en goed ontvangen.

Ruikt heerlijk, als de was buiten hangt, vragen de buren waar het zo lekker ruikt. Dat heb ik trouwens ook als ik sta te koken.....

Heerlijk reikende was en huis

Heerlijke parfums voor de was

Met een dopje wasparfum, ruikt je was voor langere tijd heerlijk fris. Ook in de kast en je beddengoed lange tijd voorzien van een heerlijke geur, ik ben helemaal fan

Ruikt heerlijk!

Snelle levering, duidelijk. De geur is zomers, echt heerlijk.

Geur blijft niet lang hangen

Het is een heerlijke geur, maar de geur blijft niet lang hangen. Ik volg de instructies van de wasvoorschriften, maar nadat de kleding 1x is gedragen ruik je er niets meer van. Hetzelfde geldt voor lakens en handdoeken. Ik twijfelde steeds aan mijzelf, dat ik iets fout doe. Maar hoe ik het ook doe. De geur blijft niet lang aanwezig. Ook gebruikt ik de juiste hoeveelheden, maar niets lijkt te helpen, jammer!

Heerlijke wasparfum

Wat ruikt mijn was geweldig na het gebruik van de wasverzachter met parfum!

Heerlijk

Wat een geur beleving!!

Heerlijke wasparfum

Ik heb veel merken geprobeerd maar dit merk is mijn favoriet! Geen wasje zonder wasparfum bij ons

Snelle levering heerlijke geur!

Echt een aanrader!

prima producten, snelle levering

positief...aan te bevelen

Heel goed!

De geuren van het wasparfum heerlijk, snelle levering

fantastisch

Is een heerlijk product en blijft lang in de kleding zitten.