Lekkere frisse geuren

Heerlijk

Wasgoed ruikt heerlijk. T hele huis ook

Heerlijke geuren!

De was ophangen is veel leuker al met de heerlijk geurende kleding. We krijgen vaak complimenten en wordt gevraagd wat voor parfum we gebruiken. Al heel wat nieuwe klanten gemaakt...

Kan niet meer zonder deze heerlijke wasparfums

Iedere keer een andere parfum in de was, heerlijk om de was te doen

Ook deze keer weer super

Altijd goed Snel in huis

Heerlijk en geweldig product!

De mensen om ons heen, op werk en privé vragen altijd, welk wasmiddel gebruiken jullie? Ze vinden ons altijd heerlijk ruiken! Een fijn product, snelle en goede service/ levering.

Superfijne producten en goede service

Fijne producten waar je blij van wordt...

Supersnel geleverde heerlijke geuren

Vandaag besteld morgen in huis en dan genieten van de heerlijke geur van je wasgoed. :-)

Mooi vormgegeven, snelle levering

Nog niet bekend met deze wasparfums, de uitstraling van het product beloofd veel goeds!

super levering

de geurtjes moet ik nog ontdekken :-)

Geweldig wasparfum

Alleen jammer dat je zelf biet 3 flessen mag kiezen voor 1 prijs

Zo lekker, ik wil dit de rest van mijn leven!

Zo lekker, ik wil dit de rest van mijn leven!

Netjes en snel geleverd

Leuke webshop, wordt snel geleverd en netjes verpakt. Heerlijke luchtjes om uit te proberen.

De geuren lijken erg op elkaar en ruiken wat ouderwets

Vier verschillende geuren aangeschaft maar ik vind ze erg op elkaar lijken, alleen nuance verschillen. De boventoon lijkt steeds dezelfde geur die ik persoonlijk niet heel aangenaam vind. Beetje aan ouderwets wasmiddel doet deze mij denken. Het doseren via het dopje is een drama, bij het terugdraaien van het dopje op de fles zitten je handen en het flesje onder, je moet het dopje dus eerst weer goed afspoelen. Een pipet in het flesje zou de oplossing zijn. De geur is wel sterk genoeg en blijft redelijk lang in het wasgoed hangen. Bij gebruik van de droger is de geur wel direct stuk minder. Al met al, redelijk goed product voor wie van deze geurlijn houd, ik ga verder zoeken naar geuren die mij meer aanspreken en giet de inhoud over in anders flesjes zodat doseren beter gaat zonder geknoei.

Mijn was ruikt zo heerlijk fris. Ik hoef maar een dopje te gebruiken. Ik ben zeer tevreden!

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering..leuke aanbieding zoals zo nu en dan een gratis nieuwe geur.

Wat hou ik van de wasparfum. Niet alle geuren,maar ik ben echt fan

Verassende positief

Ik rook de geur Van de wasparfum over de schutting Van de buren. Ondanks weinig contact gevraagd wat ik rook.gelijk 3 flessen besteld.in 1 woord heerlijk. Ook de geurstoffen. Alleen door m'n grote kamer van 20 Meyer lang..ruik je het niet overal

Snelle levering,heerlijke geuren

Ik bestelde een proefpakketje als verjaardagskadootje. Het viel erg in de smaak. Wij zijn fan van de geuren en het gebruiksgemak!

Ben helemaal fan !

Heerlijke geuren

Mijn wasgoed ruikt heerlijk gris

Snel en netjes afgeleverd

Ruikt heerlijk.

Super !

heerlijke geuren was op hangen wordt hierdoor een feest.

simpel en makkelijk te gebruiken, heerlijke geuren die lang blijven hangen. zo wordt de was doen weer een feest. Heb al veel reacties gehad als mijn was buiten hangt over de heerlijke geur. Al veel mensen door gestuurd na de site. Ook ik heb het van een zeer tevreden klant.