Het hele vakantiehuisje ruikt lekker

Geweldig product

Het ruikt heerlijk,krijg ook veel complimenten van mensen om me heen dat mijn kleding lekker ruikt.

Snelle levering TOP!!!!

Snelle levering.

Zo veel beter dan een wasverzachter

Ik wist niet dat dit bestond. Heerlijke geuren! Ik gebruikte al geen wasverzachter meer, sinds ik wasluis heb gehad. Toen hoorde ik op Facebook over wasparfum. Meteen een flesje gekocht, en later alle geuren in een probeer flesje. Ik ben aangenaam verrast van de heerlijke geuren!

Goede snelle levering

Fijn product. Je was ruikt velen malen lekkerder dan met alleen een geur wasverzachter.

heerlijke geur

mijn handdoeken voor de accommodatie ruiken geweldig!

fantastische geuren

geweldige geuren, verslaafd aan. Vriendelijke mensen en snelle levering.

Snel en prima service

Super site!

Heerlijke wasparfum. Ruime keuze en snelle levering!

Goede service!

Bestelling gedaan en volgende dag netjes in huis. Ik miste wel een artikel, maar dit werd na melding meteen goed opgelost.

Heerlijk

Wij zijn er verslaafd aan geworden!!

Top product. Hier kan geen wasverzachter tegenop. Vorig jaar zomerkleding opgeruimd, en na maanden later weer erbij gepakt, ruikt het nog net alsof het gisteren is gewassen. Heerlijk gewoon

Heerlijke wasparfum. Correct en snel geleverd.

Deze geur blijft lekker hangen

Je hebt maar een klein beetje nodig, dus geur blijft echt hangen. Als je je kleding uit de kast haalt ruikt het heerlijk fris.

In het verleden kocht wasverzachter met beloftes van één lange geur behoud maar deze kwamen hun beloftes niet na Toen zag ik op TV deze wasparfum en heb de classic trio bestel ze ruiken alle drie geweldig en heb één reeds gebruik en ben er helemaal weg van en de geur blijft lang aan helemaal blij mee

Top service!!

Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer ingevuld maar het pakketje was al onderweg naar mij toe.omdat de postbode het niet kon vinden is het pakketje retour gestuurd.heb ik een mail gestuurd met het goede huisnummer en kreeg netjes een berichtje terug dat ze het pakketje naar het goede huisnummer zouden opsturen.de volgende dag was mijn pakketje er!!echt top

Top service en de geuren zijn heerlijk

Fijne website en de service is snel en wordt fijn ingepakt.De geuren zijn allemaal heerlijk.

Het ruikt heerlijk en dagen lang

Super spul !

Heerlijk!!

Leuk om middels de kleine flesjes alle geuren te kunnen proberen! Het ruikt ook gewoon heerlijk in huis met zulke geurende was. Heel blij mee!

Heerlijk

Als je niet van het laagje van de wasverzachter maar wel van een lekker geurtje! Dit is dan ideaal. Eerst een proefpakket gedaan en vervolgens mijn favoriete geur kunnen bestellen.. .. het zijn er meerdere;-)

Fantastische webshop

Zeer ruime keus in de heerlijkste wasparfum ‘s , zeer snelle bezorging.

Heerlijk ruikende was

Je hebt hoeft maar heel weinig toe te voegen aan het spoelwater en je was ruikt heerlijk. Fijn dat er een proefpakket is met 10 verschillende geuren, zodat je uit kunt proberen welke je lekker vindt. Goed verpakt en snelle levering. Helemaal toppie!

top produkt

ik ben al een tijdje van deze produkten. er ging iets verkeerd met mn bestwlling maar dat is top opgelost! ik ben er blij mee!

Zeer tevreden super fijn product geur blijft echt lang hangen. En de bestelling was snel binnen

Super snelle leverinen super geuren!

Snelle levering, heerlijke geuren.