Super product!!!

Ik gebruik de wasmiddel en de wasparfum van het merkje en ik ben echt enorm tevreden ik ben heel vaak super kieskeurig en zeker omdat ze vaak Zeggen dat geuren lang blijven heb veel wasparfums geprobeerd maar kan wel zeggen dat dit de beste eruit is die het langste en het sterkte blijft ruiken. En de levering is ook altijd super snel

Heerlijke geuren

Snelle bezorging en fijn setje om uit te proberen.

Ik ben verslaafd!

Ik wil niks anders meer de groene is mijn favoriet :)

Goede service en heerlijke was

De bestelling komt snel en netjes verpakt aan. Gauw al aan de flessen snuffelen. Sommige geuren heb ik voor de tweede keer maar andere zijn nieuw. Het ruikt weer heerlijk, gelukkig heb ik veel was dit weekend. De geuren houden lang en de kamers en kasten ruiken lekker fris. Zelfs als de kinderjassen een weekend in het doorgerookte huis van mijn ex hebben gehangen, ruik ik nog wasparfum. Ik wil nooit meer zonder, al blijft het wel een dure hobby (ik gebruik misschien een beetje veel omdat ik de geur zo lekker vind).

Super snelle service

Super fijne service. De bestelling was snel binnen.

Super service. De geuren zijn heerlijk.

Ik had al een proefpakket met alle kleintjes, maar heb nu grotere flessen besteld. Iedereen blijft maar aan me kleren ruiken hahaha.

Snelle levering van geweldige producten

Heerlijke geurende Wasparfum

Top perfect heerlijke licht fantastisch

Heerlijke geur fantastische service

Mooie producten, snelle levering.

Fijne producten en een snelle levering.

Prima service en zeer snelle verzending

Heerlijke producten, ook om cadeau te geven. Het contact is zeer vriendelijk en de levering heel snel! Een aanrader!!

Ruikt heel lekker, snelle levering, mooie product.

Snelle verzending en correcte correspondentie

Vriendelijke en snelle service Wasparfum is heerlijk

Heerlijke geuren die lang in de stof blijven zitten

Uiterst tevreden met dit product. Een geur naar keuze voor iedereen. Ik krijg constant compliment.

WAUW

Wauw! De wasparfum is niet meer weg te denken uit ons huishouden. Ik was het zo zat om ontzettend veel geld uit te geven aan wasmiddel die je na de wasbeurt amper ruikt. Sinds de wasparfum van Adele is hier een eind aan gekomen en ruikt niet alleen onze was maar ons hele huis heerrrrlijk naar de wasparfum. Echt een aanrader!

Snelle levering!

Super snelle levering en afhandeling! Fijn!

geweldige producten

geweldige producten, kan niet meer zonder, vriendelijke en snelle service.

Heerlijk

Super blij met de wasparfum. Heerlijk ruikende was.

Goede website met geweldige producten.

ruikt heel goed

ik vind het een heel goed produkt,alleen jammer dat het duur is

Erg blij met het heerlijke wasparfum. Duidelijke webshop en snelle levering.

Best wel goed

We bestellen altijd de aanbieding van 3x 500ml wasparfum. Zou alleen beter zijn als je verschillende geuren kan kiezen.

Zalige geuren die lang in de verse was blijven hangen

Ik heb een staal pakket cadeau gekregen. Ik was direct enthousiast omdat geen enkele wasverzachter zolang in de verse was blijft hangen als deze wasparfums. Gewoon top !!!

Heerlijke wasparfum

Geweldige wasparfum! De was rijkt heerlijk lang en fris!

Persoonlijk en vriendelijk

Dat de vervoerder van deze geurige pakketjes niet altijd netjes met het materiaal omgaat valt niet te wijten aan de eigenaar van dit bedrijf. Je wordt enorm vriendelijk te woord gestaan en er word met je meegedacht wanneer (in mijn geval) het pakketje niet is bezorgd door de vervoerder. Heb gisteren mijn was gewassen met Bianco puro en de hele bovenverdieping ruikt heerlijk. Kortom een prima bedrijf met een enthousiaste en vriendelijke eigenaar.

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, heb ondertussen alle geuren wasparfums, alleen jammer dat je bij je bestellingen geen leuke proefmonsters krijgt van andere artikelen zoals geurstokjes en/of wasmiddelen. Zelfs bij bestellingen boven de 100 euro helemaal geen extraatjes. Misschien ook leuke mail acties voor de klanten dat mis ik toch wel een beetje.