Ruikt heerlijk

Ruikt heerlijk en zeer snelle verzending

Snelle service, netjes verpakt.

Grandioos

Naar een tip van een vriendin heeft mij aan de wasparfum gebracht.

Binnen en mum van tijd een heerlijke geur in huis.

Na het bestellen waren de producten snel in huis. De was ruikt weer heerlijk dus ook het huis. Top

Super snelle levering alleen jammer dat ik niet eerst sample kon ontvangen.

Van de week heb ik eerst gevraagd om een sample van 2 geuren, dit bleek er niet te zijn. Alleen van 1 geur, maar deze kon helaas niet opgestuurd worden eerst vanwege dat het wellicht zou gaan lekken en later vanwege de hoge verzendkosten. Jammer! Ik wilde daarom bijna geen bestelling plaatsen. Gelukkig had een vriendin van me 1 geur die ik kon ruiken. En daarom alsnog een bestelling geplaatst. Super snelle levering van de producten. Echt top. Maar qua service kan het mijns inziens iets beter. Het is toch best een uitgave vind ik.

Snelle levering!top!

Heerlijke geur, ik zal zeker nog een keer hier spullen bestellen. Ik kreeg bij mn bestelling nog een proef zakje wasparfum. Ben benieuwd...

Snelle levering en heerlijke geuren.

Gebruik van wasparfum geeft een heerlijke lange geur aan mijn was en vooral in mijn Beddengoed. De hele slaapkamer en kleerkast ruikt heerlijk

Snelle service, goede prijs

Heerlijke geuren en snelle levering

Heerlijke geuren fris gevoel

Altijd blij als ik hier mee de was doe

Mijn was ruikt zo heerlijk!

Wat ben ik blij met deze wasparfum. Ik krijg zoveel complimentjes dat ik lekker ruik. Als ik de was uit de wasmachine haal komt de heerlijke geur je al tegemoet. Mijn kledingkast ruikt nu zo lekker. De geur blijft ook goed hangen.

Geweldig product, snelle levering

De wasparfum is zo fijn! Het hele huis en natuurlijk je was ruikt zalig!

Superb

Tweede keer bestelt en super tevreden .

Echt een hele mooie website!!

Duidelijke en mooie site, makkelijk te bestellen en snelle en correcte afhandeling! Zeer tevreden klant

Zo heerlijk

Mijn was ruikt zo lekker

Geweldig spul, was ruikt heerlijk

Echt geweldig spul, heb t al veel aangeprezen.

Heerlijke geuren en fijne service!

Wauw

Wauw wat een lekkere wasparfum, wel erg prijzig maar als ik mijn was heb opgehangen dan ruikt het hele huis ernaar. Geen wasverzachter meer voor mij.

Super !

Besteld en volgende dag geleverd ! En het ruikt zooooo heerlijk !!

Super snelle levering

Maandag besteld en dinsdag al in huis . Ik kan weer dd was doen met een super lekker luchtje. Ook de aanbieding van 3 flessen is goedkoper dan in de winkel ...ik hou ervan

Heerlijk

Haal de goedkoopste waspoeder Doe de wasparfum erbij En de was ruikt heerlijk

Super heerlijke geuren.

Eens de wasparfum geprobeerd... en wil nu nooit meer zonder! Alles ruikt super heerlijk! Ook de service is super!❤

fantastisch product en dito service

De wasparfum na 4pm besteld en toch nog afgestuurd, waardoor ik het al de volgende dag ontving. Dat is nu net dat stapje extra qua service. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijk product.

super

top