Wat een heerlijke wasparfum je was ruikt echt heel lekker

Eindelijk een wasparfum die lang blijft hangen

Ik had de eerste keer iets teveel gebruikt en het hele huis rook ernaar, zo heerlijk! Normaal vervliegen geuren van wasparfums heel snel, maar de kleding en linnengoed in mijn kast blijven er heel lang heerlijk door ruiken. Ik ben verkocht!

uitstekend

Wasparfum is gewoon super!

Super producten met een geweldig eindresultaat zeker qua geur !!!

Wasparfums geweldig voor ieder wat wils Wasmiddel & wasverzachter top. Moet nog wat andere artikelen uitproberen en hier verheug ik me dus enorm op.

Producten snel ontvangen, helaas was er 1 product defect. Gelijk een nieuwe verzonden. Top service. Van mij mag de geur intenser. Nu veel product nodig om een goede geur te krijgen. Ook in de droger verliest het veel geur. (Misschien droger parfum?!)

Heerlijk!

Een grote geursensatie!

Goeie service, heerlijke producten

Als je het wasparfum van Adele eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer zonder.

Topservice

Verkeerd besteld en gebeld! Super opgelost! Topservice en de beste wasparfum! Ik kan niet meer zonder...

Heerlijke wasparfum

Heerlijke wasparfum, en lekkere probeer zakjes

Snelle levering. Goede prijs. Ga zeker vaker wat bestellen.

Heerlijk die frisse was altijd een feestje

Altijd blij worden van een heerlijke geuren

Heerlijk

Lekker spul ,ruikt heerlijk

De geur is zo slecht

Hallo. Ik heb mijn wasjes dit weekend gedaan met de wasparfum en voorheen gebruikte ik wasparfum van een anders merk. De geur blijft helemaal niet hangen na het drogen van de was op een droogrek is de geur helaas verdwenen. Een grote desillusie. Bij andere merken ruik in de parfum nog weken. Helaas miskoop

Super producten

Ik vind de wasparfum echt geweldig! Ik kan geen gewone wasverzachter verdragen en bij deze producten heb ik geen last. De geur is ook veel sterker en ruik je super lang. En je moet er echt heel weinig van gebruiken. De levering is ook snel en correct. Dus ik ben heel tevreden.

Enorm tevreden!

Hele snelle levering! Prima kwaliteit!

Perfect voor een lange frisse was

Heerlijk wasgeur, alsof je deze net uit de was hebt. Fris en schoon

Verslavend lekkere geur

De eerste x dat mijn was uit de machine kwam was ik gelijk verslaafd niet normaal zo lekker heerlijk❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Verslavend

Zulke heerlijke geuren. De was ruimt weken lekker! Iedere x probeer ik weer een andere geur!

Super snelle levering, top producten

De wasparfums ruiken gewoonweg hemels. Niet enkel mijn was ruikt heerlijk maar ook mijn heel huis.

Eerste bestelling

Razendsnelle levering.

Producten waren goed verpakt , snelle levering ! Leuk dat er staaltjes bij zaten !

Stevige,goede verpakking Vlotte bezorging

Verwend

Ik ben super blij met de flesjes Wasparfum. Ik dacht , koop er 6...kan ik daaruit een favoriet kiezen. Maar alle 6 de geuren zijn heerlijk.

Ik vind wassen nu wel leuk!

Ik ben overtuigd! Ook al hoeft iets niet gewassen te worden, zolang het nog niet met 1 van deze parfums gewassen is gaat het de was in! Ik ben super blij hiermee. Altijd op zoek geweest naar de juiste wasmiddel en -verzachter voor een lekkere geur, nooit langdurig tevreden geweest. Tot nu..