Top producten

Door de wasparfum is mijn was langer fris . Mijn favoriete geur is muschio e loto . Heb de wasmiddel voor sport gekocht en zal deze eens uittesten.

Prima en snelle levering

Heerlijke wasparfum. Goede geuren! Ik vind alleen de manier van doseren niet zo handig. Er gaat snel “per ongeluk” teveel in het wasbakje.

Heerlijke geuren, de lekkerste wat mij betreft. Verzending gaat erg snel. Jammer dat de verzendkosten best hoog zijn,dus wachten totdat mijn flessen leeg zijn, voordat ik weer nieuwe bestel

Erg tevreden

Snelle levering en heerlijk geuren

Heerlijk

Heerlijke geuren , grote fan van de wasparfums

Net alsof je parfum draagt!

Wasgoed ruikt veel langer fris. Ruime keuze aan geuren, van exotische, (wat mij minder ligt)tot frisse musk!

Heerlijke geuren.

Bestel regelmatig maar er kan best wel iets gratis erbij gedaan worden. Want het is best wel prijzig jullie producten. Groetjes Henny.

Ík vind het heerlijk

Jammer dat het zo duur is

Ik ben stapelgek op jullie wasparfum. Mijn was ruikt heerlijk. Jullie hebben een goede en snelle service! Heel blij mee!

Simpel heerlijk.

Ik dacht dat het wat overdreven was toen ik er eerst over hoorde maar nadat ik het de eerste keer rook na de wasbeurt ben ik helemaal om. Het hele huis ruikt heerlijk. Ik wil niet meer anders. Het is her geld absoluut waard. We hebben ook eerst een proefpakket genomen, maar heel eerlijk, ze ruiken allemaal heel lekker.

SUPER SERVICE & HEERLIJKE PRODUCTEN

Ongelofelijk vriendelijke mensen! TOPPRODUCTEN!!! Ik ben fan :):):)

Ontzettend fijn om meerdere geuren te kunnen uitproberen. Ik heb heel wat favorieten!

Er is goed nagedacht over de (plastic)flesjes. Gelukkig geen glas en een goede dop! Ik vind alleen de verzendkosten aan de hoge kant. Hierdoor wacht ik (te) lang met herbestellen (ik moet ook plek hebben om de voorraad op te slaan), maar kom toch niet aan het bedrag om geen verzendkosten te hebben. Is bij een bepaald bedrag een tegemoetkoming in de verzendkosten mogelijk?

Goede producten en snelle verzending!

Tip Top!

Héérlijk

Héérlijke producten voor de was. Zuinig in gebruik, de geuren zijn allemaal even lekker. Snelle bezorging! Top!

Snelle levering ruime keuzes

Geweldig !

Sinds we de wasparfum gebruiken blijft de was een stuk langer fris ruiken. Voor ons geen wasverzachter meer maar wasparfum. Een tip bij de flesjes van 150 ml zou het handig zijn om dezelfde dopjes te gebruiken als de 500 ml flessen. Nu kan je niet makkelijk de hoeveelheid afmeten.

fijne web winkel

fijne winkel de bestelde producten waren snel binnen... de was parfum ruikt echt heerlijk en je blijft het lang ruiken

Correct geleverd, heerlijke geuren!

- Op tijd geleverd - Lekkere geurtjes! - Gratis tester is altijd leuk ;-)

wasparfums ruiken heerlijk

Ik heb een aantal maanden geleden 3 verschillende was parfums gekocht. Ze gaan lang mee, je bent er maar een beetje van nodig. ze ruiken heerlijk en blijven ook lang ruiken. echter tijdens de verzending had er 1 fles gelekt wat ik het enige minpuntje vond. goed product!

Correct

Reukt enorm goed,

Heerlijke geur

En een snelle levering!

Ruikt zeer lekker

Een zeer lekker ruikende wasparfum

Supergoed product en snelle levering

Heerlijke wasparfum, vlotte levering, zo is het steeds heerlijk om de was op te hangen en te strijken

Voor mij het fijnste wasparfum

Al eerder andere merken wasparfums gebruikt. Totdat ik het proefpakket van il bucato di adele kado kreeg van mijn dochters. Na alle 10 proefgeurtjes te hebben geprobeerd 3 flessen besteld. En eigenlijk kon ik niet kiezen want ze ruiken allemaal heerlijk. Bestellen gaat makkelijk en de levering is hartstikke snel. Een nieuwe bestelling zal snel volgen.

Hele lekkere geuren

Hele lekkere geuren, snelle levering! Jammer genoeg liet ik bij mijn laatste bestelling een van de limited editions uit mijn handen vallen en brak de verpakking waardoor alles op de grond lag.. net een heerlijke geur die ik een keer heb kunnen testen :(