Heerlijk deze was parfum. Makkelijke site en super snelle levering.

Super service, heerlijke geuren!

Kreeg zelfs nog proefzakjes met nieuwe geur. Hele aardige dame, volgende dag geleverd. Aanrader voor de service én voor de heerlijke geurtjes van je was!

Top service en topgeuren!

Top! *****

Waanzinnig

Wat een geweldig produkt. Vindt het geweldig om nu mijn was te doen. Heerlijk geurende was, mijn hele huis ruikt erna.

Altijd goed ❤️

Snelle levering Goed bereikbaar voor vragen Bestel hier vaker en is altijd goed nooit geen problemen

Te lekker verslavend

Zonder wasparfum vind ik wassen niet meer leuk! Ook heel lekker om diverse geuren door elkaar te gebruiken.

Ik heb nog maar 1 geur uitgeprobeerd. Nu doosje besteld met alle geuren en de wasverzachter. Moet ik nog testen. De geur die ik al heb getest daarbij blijft de geur lang hangen in de was,dus ik ben tot nu tie super tevreden . Heb al meerder in mijn vriendenkring overtuigd en die hebben ook al besteld. TOP

Directe levering, goed product

Snel service

Super en snelle levering

Ik heb diversen flesjes besteld van 500ml en kreeg er een klein flesje van de sport geur bij. Deze is ook echt een aanrader

Super geuren én super klantvriendelijk!

Ik wil nooit meer anders!

Snelle levering van product wat de verwachtingen waar maakt

Heerlijke geuren. Tot nu toe geen geur die tegenvalt. Hele huis ruikt ernaar.

Ruikt heerlijk!

Dat maakt wassen nou echt leuk :)

Uitstekende producten!

Het was een vlotte levering! De wasparfum ruikt heel erg lekker. Prijs-kwaliteit is alles zeker in verhouding.

Heerlijk product, goede service

...

Goed bevallen

Een nieuwe ervaring. Wat een plezier om zo'n met aandacht geleverde pakketje te mogen ontvangen. Een kado voor jezelf. Heerlijke geuren!

Snelle servise

Snelle servise en een super product. Mijn was ruikt heerlijk , dit was zeker nniet mijn laatste bestelling.

Snelle levering.

Goede producten. We kregen zelfs een proef geurtje

Snel ontvangen! Kreeg wat extra samples als kadootje. Was parfum is heerlijk!

heerlijk produkt. Vlotte levering. Leuke, goede beschrijving. Leuk een sample erbij.

Vorige keer al zeer tevreden En nu had ik 3 voordeelsets besteld.dus totaal 9flessen.en er zat een extra fles bij Echt heerlijk en een super service.volgende keer bestel ik weer bij jullie

Altijd leuke staaltjes, snelle verzending en top kwaliteit producten! Al mijn kantjes in mijn salon zijn onder de indruk van de geuren, ik wil nooit iets anders meer!

gewoon top

de was ruijkt lekker en aardige keuze van geur en je hoeft maar een beetje te gebruiken voor een een fijne geurende was.

Ik ben echt heel tevreden, de wasparfum is echt heel erg goed en de levering super snel. Goedkoop is het niet, maar je krijgt wel kwaliteit.