De producten laten een langdurige zalige geur. Als er iets mis is met de bestelling, staan ze direct klaar met een oplossing Een aanrader !
Beste Birgit, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
Jammer dat er bij elke bestelling zoveel verzendkosten bij gerekend worden. 16-10 voor €107,80 besteld en op 24-10 nog eens voor €60,00 Wel een gratis flesje deze keer maar toch 2x standaard verzendkosten.
Beste Germaine, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Wij herinneren je eraan dat de verzendkosten gratis zijn voor alle bestellingen van €55 of meer😊 Il Bucato di Adele Team
Ik vind het heerlijk ruiken, Alleen jammer dat het zo duur is en je zoveel verzending kosten nog moet bij betalen. De geuren voor in de wagen en kasten ook heerlijk .
Beste Sonja, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Wij herinneren je eraan dat de verzendkosten gratis zijn voor alle bestellingen van €55 of meer😊 Il Bucato di Adele Team
Aangename geuren
Beste Heidi, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
snelle levering en top product
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
Heerlijk ruikende wasparfum.
Beste Kim, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
heb nu 3 flessen besteld en ben er dik tevreden mee Kan weer een tijdje vooruit ermee Het is wel veel geld wat je er voor betaald Maar ja ik geniet van de reuk van mijn was Zouden eigenlijk eens wat meer aanbiedingen moeten zijn Margriet
Beste Margriet, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van exclusieve aanbiedingen! Il Bucato di Adele Team
Ik word altijd blij als ik gepoetst of gewassen heb met jullie producten. Zalig om dan aan je was te ruiken of de kamer binnen te komen en alles ruikt zo fris. Onlangs kwam een werkman aan de deur en die zei spontaan mevrouw het ruikt hier zo fris, ik ga mijn schoenen afdoen. Mijn dag was direct goed !
Beste An, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
mijn bestelling van 13.10.2025 nog niet ontvangen betaling is gebeurt op 13.10.2025 47euro 05 dit staat vermeld op de overschrijving 337EFF724EF1401985AB300012354 Vriendelijke groeten locy veronique
Beste Veronique, Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons wat er is gebeurd met je bestelling. We vragen je vriendelijk om contact op te nemen met onze Klantenservice en het bestelnummer door te geven, zodat we de nodige controles kunnen uitvoeren en een oplossing voor het probleem kunnen vinden: [email protected] Il Bucato di Adele Team
Geuren zijn ongelofelijk
Beste Jessica, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
Aanrader
Beste Martine, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
Vroeger heel veel beter . Nu ruik je het niet meer
Beste Dirk, Bedankt voor je beoordeling. De samenstelling van onze geuren is door de jaren heen niet veranderd. Als je altijd dezelfde geur gebruikt, is het echter mogelijk dat je eraan gewend bent geraakt. We raden je daarom aan om een tijdje van geur te wisselen, zodat je je favoriete geur weer kunt ervaren zoals in het begin😊 Voor alle vragen met betrekking tot bestellingen of producten kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze Klantenservice: [email protected] 😊 Il Bucato di Adele Team
Goede klantenservice, top producten, super snelle levering!
Heerlijke geuren , nu ook uitbreiding van allesreiniger en vloerreiniger . Het werkt super en het huis is ruikt heerlijk .
Een was ophangen en je hele huis ruikt lekker
mocht er op de kleine flacons ook een druppelteller zitten dan is het uitstekend
Beste Rosine, Bedankt voor je beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste overwinning❤️ Il Bucato di Adele Team
Bestellingen worden correct afgeleverd en mooi verpakt bezorgd. Inhoud steeds juist en uiteraard zeer tevreden over de product en....wel aan de prijzige kant, mr bon.
Het zijn fijne geuren en je was ruikt zalig. Ik hoop dat het geurtje familie van het kerstpakket ook in het groot komt.
Eerste bestelling; product bevalt goed! Ik zou bij eerste bestelling 10% korting krijgen. Ik kon de gekregen code echter niet invoeren; jammer!
Beste Fedor, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat je blij bent met onze producten!❤️ Wat betreft het probleem met de 10% kortingscode, willen we je eraan herinneren dat onze Klantenservice altijd beschikbaar is om je te helpen via het volgende e-mailadres: [email protected] Il Bucato di Adele Team
Heerlijk ruikende geuren erg tevreden. Ik doe er minder in dan aangegeven wordt, te overheersend dan maar dat is persoonlijk.
Lekker geur top
Top service qua levering. De producten zijn zeer aangenaam van geur. Ik gebruik ze al 4 jaar en nog steeds fan!
Snelle levering en het ruikt heerlijk
Snelle service alleen jammer dat het niet lukt om met de american express te betalen
Veel was parfums al geprobeerd maar deze heeft de lekkerste geuren die lang blijven hangen. Voor de frisse geuren zijn het lekkerst.