Goede prijs/kwaliteit verhouding

Levertijd is wel wat langer, maar dat is te begrijpen in de huidige tijd. We worden goed op de hoogte gehouden wanneer geleverd wordt, dus daar kunnen we naar toe werken. Kortom, opnieuw tevreden over de laatste levering!

Goed!

De kwaliteit is goed en de hulp van Anna ook. Ze heeft me advies gegeven toen ze zag dat ik iets verkeerd had besteld. Netjes aangepast door haar. Ook erg snelle levering. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Mooie product, goede communicatie

De jaloezieën zijn top! En net zo belangrijk vind ik het dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de bestelling en wanneer je deze kan verwachten.

Goede service.

Het proces vanaf de bestelling tot de levering ging vlekkeloos. Mijn jaloezien zijn op de afgesproken datum bij ons afgeleverd. Ze zijn prachtig en een aanwinst voor het huis.

Zeer betrokken en behulpzaam

We hadden de verkeerde maat van de koorden op gegeven. Dankzij Anne kunnen we de jalouziën goed bedienen. Verder heeft Anne ons prima geholpen met de juiste beugels.Deze had ik ook verkeerd opgegeven.

Snelle reactie, goede service en uitmuntende kwaliteit. Precies zoals je het wilt.

3 rolgordijnen gekocht ter vervanging. Netjes geleverd, zien er goed uit.

UV reflectie (>80%), transparantie en absorptie netjes vermeld bij de kleuren die je kunt kiezen. Was moeilijk websites te googelen die dat vermelden. Bij bestellen zag ik niet direct merk (Verano). Mogelijke product innovatie: tijdelijke plakstrip op lengte met plaatsen schroeven/ einde steunen/ doek gemarkeerd voor montage.

Zoals het moet.

Keuze gedaan wat betreft kleur,materiaal bevestiging enz. Besteld,binnen 10 dagen keurig verpakt geleverd.Voldeed prima aan de vraag.Prima prijs/kwaliteit verhouding.Chapeau

Top Seller with excellent service!

Very nice service and clear communication by phone call with Anna after order is placed. She gave clear explanation and amended order immediately based on my actual needs. I've never had this such good service and purchase experience in Netherlands. Products were well packed and delivered by appointment on time as indication. Very recommended!

Snelle en goede levering. Prima kwaliteit.

goede service en goed contact over levering

Je word netjes op de hoogte gehouden over de leverdatum en ook op de dag zelf gebeld met de informatie over welk tijdstip

Persoonlijk advies online

We werden goed geholpen door Marasol met het uitzoeken van de stalen. Snel, mooie kwaliteit en goede service!

Blije klant!

Makkelijk te bestellen via de site, wordt snel gemaakt en geleverd, mooie kwaliteit rolgordijn, makkelijk op te hangen en nette service van Anna

Goede service en bereikbaarheid

Een snelle levering van de aangevraagde stalen en een snelle levering van het mooie Smart fit systeem. Verder is Marasol goed bereikbaar en denkt Anna mee.

Topservice en goede producten

Heel tevreden! Mooie producten (top-down bottom-up plissés besteld) en ook het contact is heel soepel verlopen. Er ontbrak iets (ik begrijp ook waarom) maar dat is super opgelost en de dag erna was het al in huis. Anna van Marasol krijgt daarom dikverdiend 5 sterren!

Erg tevreden!

Goed product en een goede service!

Zeer vriendelijk bedrijf met goede service

Duidelijke uitleg en direct antwoord op een vraag. Prachtig eind resultaat eenvoudig te monteren.

Goed product, goeie service

Zelfs als je een half jaar twijfelt blijft de service goed. De jaloezieën zijn eenvoudig op te hangen en zien er perfect uit. Beste oplossing voor een driehoekig raam!

Helemaal Top

Onlangs hebben wij onze raamkozijnen laten vervangen door kunststof draai/kiep ramen. Waar we niet bij stil hebben gestaan is dat je dan geen normale raambekleding kunt nemen. Zo kwam ik bij Marasol uit deze bood een oplossing voor het probleem. Via een aantal mails, foto's en voorbeelden van materialen/stoffen en bevestigingklips een zeer goede keuze gemaakt. De plissé hangen werkelijk prefect.

Goed en uitstekende prijs

Het is een mooi (screen) rolgordijn. De kleur was iets anders (ik had grijs/wit besteld). Dat is het ook, maar tegen het licht is het beige. De maat klopte precies en samen met mijn zoon eenvoudig op te hangen. De prijs is veel lager dan bijv. Kwantum. Ik ben er erg blij mee.

Helder en duidelijk

Eenvoudige te bedienen site. Heldere meetinstructie. Een kind kan de was doen.. Goede communicatie over het verloop. Enne nette prijzen we blijven Nederlanders he

Maten naar verwachting, fijn dat er kleurstalen gestuurd konden worden. Ook was de levering op tijd!

Prima product en goede heldere communicatie, helemaal top!

Lamellen besteld ter vervanging van de oude, deze passen weer prima en ook de bezorging was volgens afspraak.

Bijna helemaal volgens verwachting.

Mooie lamellen en makkelijk op te hangen. Als ik had geweten dat het merkje zo duidelijk op de dtrakke rail zou staan had ik de bediening aan de andere kant besteld en het scherm achterstevoren geplaatst. Verder past ie precies, dank voor de inmeet instructie op de site.

goede service, snelle reactie en wat je besteld krijg je geleverd

Goed geholpen door Anna. Ze reageert erg snel op vragen en communiceert duidelijk over levering. Bestelling is naar wens verlopen.