super!

ik had 3 plisségordijnen besteld voor aan mijn ramen. Ze werden in goede staat gemaakt door Verano en vlot geleverd (super vriendelijke chauffeur). Alles werkt perfect, goede kwaliteit, ik ben een zeer tevreden klant!

Top product

We hebben nieuwe jaloezieën voor keuken bij Marasol besteld. Ze zien er prachtig uit.

Goede onderneming!

Mooi product, goede service, afspraken worden nagekomen.

Perfect passend verduisterend rolgordijn voor onze dakkoepel, levering en service top!

Perfect passend op maat gemaakt verduisterend rolgordijn voor onze dakkoepel, levering en service top!

Prachtige jalouzieen, breder dan je elders kan kopen, bijna 4 meter, superproduct

Heel goed en fijn bedrijf, ze hebben alles waargemaakt!

Duidelijke snelle en goede service!

Perfecte service ondanks klein bedrijf. Misschien daarom ook wel heel betrokken en behulpzaam zeker een aanrader!

Klantvriendelijk bedrijf met een persoonlijke benadering. Op afstand meegedacht en een probleem opgelost. Goede kwaliteit en de montage was goed te doen.

Mooie aluminium jaloezieën met prima prijs-kwaliteit verhouding

Mooie aluminium zonwering van Verano. Gemakkelijk zelf op te hangen met de instructie op de website, zowel de reguliere als de smartfit: vier clipjes tussen ruit en rubber en je klikt de smartfit-jaloezie zo op het raam. Om de maat goed te kunnen bepalen werd tevoren een clip en een profiel toegezonden en aanvullend geadviseerd. Geleverd binnen de aangegeven termijn en stipt op de per sms aangekondige tijd.

Goed product, heldere communicatie

Meerdere plissé gordijnen besteld en erg blij mee! Zelf geïnstalleerd dankzij duidelijke instructies en het simpele systeem.

Complete service; goed product

In bijna ons hele huis hangen nu jaloezieën van Marasol en het ziet er prachtig uit. Het product is goed, maar vooral de service en communicatie met Anna verdient een groot compliment. Altijd netjes en snel antwoord op vragen, heel erg fijn!

Goede service. Mooi product

Geduld en service. Aanrader.

Perfecte levering

Half maart hebben we een XL-Rolgordijn besteld. Eind maart is deze geleverd precies op de afgesproken datum en tijd. Wij zijn zeer tevreden met het rolgordijn, mooie stof/kleur en met stevige bevestiging en draaimechanisme. Precies met de opgegeven maat (maatwerk). Een langere stalen ketting (door mijn meetfout) is zelfs gratis nagezonden. Bedankt Anna Bierman. Wij bevelen de webwinkel zeer aan! Leo, Oudorp NH.

Goede service!

Mooie lamellen! Goede service en duidelijke handleiding voor het in meten en installeren van de verticale lamellen. Top!

Heel mooi!

Het past perfect! Mooi afgewerkt! Heel blij mee!!!

Snelle reactie bij vragen. Scherpe prijzen en service goed.

Prima geregeld

Goede service en een mooi rolgordijn!

Snelle reactie op foutje Verano

Inmiddels 8 Verano elementen gekocht (lamel, rolgordijn en plissé gordijn). Bij 1 van de plissé gordijnen ontbraken de  3 Wandsteunen met clip. Vervelend maar na contact met Marasol werden de clips direct opgestuurd. De plissé gordijnen zien er heel netjes uit, maar achteraf gezien had ik mogelijk beter niet voor de standaard touwtjes kunnen kiezen.

Kwaliteit en goede service!

Ik was op zoek naar 2 verduisterende plisse gordijnen voor mijn dakramen, ik heb Anna gebeld en zij heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van de juiste producten. Ze heeft goed advies gegeven en mee gedacht wat ik wilde hebben. Ik had mijn bestelling snel in huis en alles past precies. De kwaliteit is ook heel goed. Ga zo door met jullie goede service en goede producten!

Prettige communicatie

Fijne snelle communicatie, goede meetinstructies en gewoon mooie producten.

Smart fit pro plisse

Ik vond het heel spannend om zelf in te meten en dan te bestellen. Met het advies van Anna is het goed gekomen, besteld en werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Had gekozen voor de pro om zonder boren en schroeven te bevestigen, wat in mn eentje niet gelukt was. Gelukkig met hulp is het wel gelukt en geniet iedere dag van de mooie raambekleding. Heel erg blij mee!

top !

Geleverd als afgesproken, goed verpakt en duidelijke montage instructies meegeleverd.

Prachtige plissé gordijnen

Prachtige plissé gordijnen besteld bij Marasol.nl Hele mooie kwaliteit en zeer mooi afgewerkt.

Perfect. Telkens weer!

Inmiddels kopen al 3 generaties bij Marasol

Fijn geholpen

Materiaal is van goede kwaliteit en ook de service van Anna is top zelfs als dit nodig is door een eigen verkeerde inschatting. Wij hadden een rolgordijn met vierkante cassette alleen deze bleek te groot voor onze situatie. Met haar hulp heb ik deze kunnen ombouwen, waardoor het toch naar mijn zin is gelukt. Zeker aan re raden partij.

Top Service!

Voor meerdere ramen met kunstof kozijnen jaloezieën besteld. Er wordt snel gereageerd als je ergens niet uit komt. Jaloezieën precies op maat ontvangen en hangen nu perfect tussen de kozijnen. Kwaliteit is ook Top.