Beste Ronny, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet Marta van Team Rottner
Beste Marcel, Hier doen we het voor! Bedankt voor uw review! Hartelijke groet, Marta van Team Rottner
Beste Dirk, We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Rottner Tresor
Originele beoordeling
Wij zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marta van Team Rottner Tresor
Beste Arnold, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet Marta van Team Rottner Tresor
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Marta van team Rottner Tresor
Originele beoordeling
Helaas is er wat misgegaan bij het transportbedrijf. Zodra dat bij ons bekend was hebben wij gelijk een nieuw product verzonden. Onze excuses voor het ongemak.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.