Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
My experience: I first asked for an offer via email, nobody replied. I waited for two days, I then called and placed an order for a gun vault. Unfortunately, Rottner BV could not offer an installation service, unlike some competitors. The product was delivered on time, but the accompanying instructions are badly drafted. As a consequence, I managed to lock the vault but could not open it anymore. I called the contact person, she told me to send her a video that she would share with the technicians, and that she would get back to me. I sent her the video, but never got a reply. Next day I called again, leaving a message on the responder that she should urgently get back to me, no reply. I think this is probably the worst experience with a « service desk » that I ever had
8 October 2025
Marcel
Brussels
Prijs kwaliteit is helemaal uit verhouding
4 August 2025
Huub
Haaksbergen
Dit bedrijf voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Een aanrader.
14 April 2025
A
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik had een garantieclaim ingediend net buiten de garantietermijn ( 3 maanden). Mijn klacht werd in behandeling genomen en binnen 1 week naar volle tevredenheid afgehandeld. Top !
26 February 2025
Eric
Helmond
De brand envelop besteld als extra protectie voor documenten. Snel geleverd en ziet er degelijk uit. wat mij betreft een aanrader en hoop de envelop nooit "nodig" te hebben.
28 January 2025
Bart
Amersfoort
Het klepje van de brievenbus blijft open als de post is gebracht
24 December 2024
JB
Winterswijk
Artikel wat geleverd was, was beschadigd. Zonder problemen werd het artikel omgeruild.
26 November 2024
Henny
Exloo
25 September 2024
roeland
Mechelen
Beste Roeland,
Bedankt voor uw beoordeling.
Met vriendelijke groeten,
is prima gegaan
26 August 2024
Carlus de Munnik
Emmen
Ik had een fout onderdeel geleverd gekregen. Gelukkig werd alles naar behoren opgelost.
8 July 2024
Lino
Beerzel
Beste Lino,
Bedankt voor uw beoordeling.
Met vriendelijk groet,
Zie bovenstaande.
24 June 2024
Afke
Zwolle
snelle levering en mooi product.
10 June 2024
Claudia
Bergen op Zoom
Ik wacht reeds 7 maanden op een oplossing voor een fout geleverd onderdeel. Bijkomend vraag ik al 7 maanden om me de factuur te bezorgen voor onze boekhouding. Keer op keer uitstelgedrag tot het moment dat er gewoon geen reactie meer komt.
7 June 2024
Lino
Putte
Beste Lino,
Wij begrijpen dat u niet tevreden was over hoe alles verliep. Bij dezen bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Uiteindelijk hebben wij uw klacht naar tevredenheid opgelost.
adequate de vragen opgelost
23 April 2024
Sandra
doesburg
mooi diefstalvrij kastje
10 April 2024
GARAGE ELBURG BANDENCNETER BV wim jansen
Elburg
goed advies en persoonlijke benadering. transport probleem prima opgelost!
26 March 2024
roy
Oosterhout
Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen.Veel plezier met uw aankoop!
Marta van team Rottner
klopt allemaal
17 January 2024
jan
Noordwijkerhout
Mooie kluis voor een mooie prijs.
9 January 2024
Theo
Nijverdal
Factuur na aanvraag ook correct ontvangen
13 December 2023
Danny
Bavikhove
Beste Danny,
Bedankt voor uw feedback.
Team Rottner
Snelle en vlotte dienstverlening. Mails worden snel beantwoord en de bestelde goederen waren drie dagen later al geleverd.
4 December 2023
Frédérique
Lokeren
Beste Frédérique,
Hartelijk dank voor uw feedback. Veel plezier met uw aankoop!
5 September 2023
Ronny
Drongen
Beste Ronny,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Dank voor uw positieve beoordeling.
Met vriendelijke groet
Marta van Team Rottner
Vlugge levering, prima service.
30 July 2023
Marcel
Oosterzele
Beste Marcel,
Hier doen we het voor! Bedankt voor uw review!
Hartelijke groet,
Marta van Team Rottner
Na klacht over gebruik app openen kluis, toestel opgehaald Prima afgehandeld Nieuwe kluis besteld bij hun met numeriek slot
22 May 2023
Dirk
Duffel
Beste Dirk,
We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. Veel plezier met uw aankoop!
Team Rottner Tresor
Bestelling snel geleverd . Na telefonisch contact over levering zeer goed geholpen !
8 May 2023
T
Randwijk
Wij zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Marta van Team Rottner Tresor
Meerland 2 B