Beste Christof, jammer dat de levertijd niet naar wens was. Je had ons natuurlijk even en maitlje kunnen sturen of bellen, dan hadden wij direct actie kunnen ondernemen. (levertijd voor dit product is 5 dagen). Nu kwamen wij pas veel later door jouw beoordeling erachter dat je je nog niets ontvangen had. De transporteur informeert ons niets op voorhand. Wij gaan er van uit dat alles netjes bij onze klanten aankomt wanneer wij dit wegsturen. Verder geef je ons ook een onvoldoende voor de kwaliteit van het product. Maar dit had je op het moment van beoordelen nog niet eens binnen? Ik begrijp je onvrede, maar wij staan voor onze klanten klaar mocht er een keer wat mis gaan. Wij kunnen alleen niets doen voor je wanneer wij ook van niets weten helaas. mvg Service Overmania.